medipol megada hangi dr.tercih ediyorsunuz?

Medipol megada doktorlarla ilgili birşey diyemem ama ultrason cihazları bence çok kötü bebeğim haftasından önde gitmesine rağmen 2 gidişimde de haftasından küçük dediler... bak bebeğim eli diyor doktor ben göremiyorum sadece bir karaltı var :) devlet hastanesiyle aynıydı sanki cihazları..

dr,suna ,dr.elif,dr,duygu,dr.derya bu doktorlara giden ve doğum yapan arkadaşlar lütfen deneyimlerinize ihiyacım var.sizleri dinliyorum.teşekkür ederim.

Ben derya hanıma gittim ilgili biriydi geçiştirmedi sorunlarımı dinledi.. kahverengi akıntım vardı kanamaya dönmesinden korkuyodum yardımcı oldu sağolsun..ama şmdi farklı bir hastanede devam ediyorum

Hizmetinden çok memnun kalmadım o kadar para veriyoruz veznedeki çoğu arkadaş dedikodudan kaldırıp başını cevap vermeye üşeniyor.. birde orda hemşire olan biri vardı arkadaşımın tanıdığı ona hangi doktora gitmeliyim diye sordum hiç biri dedi:halay: yani aslında tamamen tercih meselesi.. ben çok doktor denedim birinin çok memnun olduğu hastaneden sen hiç memnun kalmayabiliyosun oyüzden önemli olan doktorla iletişiminin tutması ve hastaneye ısınman...

iyide sen dr dan memnunmuydun.menunsan vezne çalışanlarının ilgisizliğ ya da ordaki hemşirenin tavsiyesizliğimi seni vaz geçirdi.peki hangi dr .hangi hastaneye güvendin.menun kaldınmı .medipolde hangi dr gittin ilgileri nasıldı.tşk ederim.

ben neden memnun kalmadığımı ilettim cevabımda sana zaten her ikiside etken..bence bu kadar soru işaretin varsa kendin bi deneyimleyip görmelisin herkesin beklentisi farklı..medical park floryaya gidiyorum çokta memnunum...

dr.fazileye gittim gerçekten çok soğuk.bilgili belki ancak empatisi yok yanındaki görevli bayanda öyle .kontrole çağırmadı .10 gün sonra gel dedi. 10 gün sonra demek(tamamen duygusal :)) ).maddiyat.işte böyle.bende iyi birini arıyorum.dr.duygu olabilir?

Medipol Günseli Özdemir doktorum ama ivf katında gebe takibi çok yapmıyor snairim ama biz ona devam ediyoruz

ndn onda devam ediyorsunuz gebe takibi yapmıyo.tanıdığınızmı.nasıl memnunmusunuz.orda başka kimi tavsiye ederasiniz.

ndn onda devam ediyorsunuz gebe takibi yapmıyo.tanıdığınızmı.nasıl memnunmusunuz.orda başka kimi tavsiye ederasiniz.
Biz tedavi sürecinde çok memnun kaldık ulaşabilirik ve psikolojik anlamda rahatlatması 3. Aydan itibaren başka doktora yönlendirebiliriz dedi bizde kendisiyle devam etmek istedik şuan ,4. Aydayim yine kendisine devam ediyorum başka doktorlarla ilgili bilgim yok arkadaşım Nagihan hanimda sezeryan oldu memnundu ama bekleme süresi fazla bizde öyle olmuyor gittiğin saate hemen muayene oluyorsun çünkü herşey planlı sabah tedavi hastasına bakıyorlar öğlende gebelik takibi sanırım hiç beklemedik o yüzden

anlıyorum.şimdi batık kadn doğum doktorlarında adı geçmiyo.peki sen doğum yapınca gece gelecekmi.genelde nöbetçi ilgileniyrmuş.

anlıyorum.şimdi batık kadn doğum doktorlarında adı geçmiyo.peki sen doğum yapınca gece gelecekmi.genelde nöbetçi ilgileniyrmuş.
Tüp bebek kısmında adı var bildiğim kadarıyla o hastanede hiçbir doktor gelmiyor doğuma mcburn nöbetçi doktor ilgileniyor bı tane e doğuma gelen başka hastanede doktor buldum ama onunda doğum sonrası hemsirelerinden memnun değiller ilgisizlernis sonuçta doğum.sonraso da önemli emzirme vs.

bu dr. kim hangi hastane .kontrole gittiğimiz doktorun doğuma girmesi mantıklı değilmi sence.

Back
X