annem1234 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2020 62 38 18 34 8 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi annem1234 #1 Arkadaşlar Dr.Tulay Yorulmaz a gidenler var mı? Doğumdan memnun kaldınız mı ?
H Hafsanuralli546 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Eylül 2016 88 43 88 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi annem1234 #2 annem1234 .!.: Arkadaşlar Dr.Tulay Yorulmaz a gidenler var mı? Doğumdan memnun kaldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Orada fisunmuydu figenmiydi aklımdan çıktı hoca var riskli gebelere bakıyordu sanırım ama mükkemmel bir doktor. Yurtdışına taşındığım için devam edemedik keşke başından sona onla devam edebilseydim ama senin şansın var bir görün derim.
annem1234 .!.: Arkadaşlar Dr.Tulay Yorulmaz a gidenler var mı? Doğumdan memnun kaldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Orada fisunmuydu figenmiydi aklımdan çıktı hoca var riskli gebelere bakıyordu sanırım ama mükkemmel bir doktor. Yurtdışına taşındığım için devam edemedik keşke başından sona onla devam edebilseydim ama senin şansın var bir görün derim.
M U G E H♥A♥N♥D♥A♥N 16.12.2023 ツ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2022 591 960 33 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi annem1234 #3 annem1234 .!.: Arkadaşlar Dr.Tulay Yorulmaz a gidenler var mı? Doğumdan memnun kaldınız mı ? Genişletmek için tıkla... cv 'sine bakıp gitmiştim. kontrolde sadece 'hayırlı olsun' cümlesini kullandı. Başka da ne bi bilgi ne bi ses! bi daha da gitmedim.
annem1234 .!.: Arkadaşlar Dr.Tulay Yorulmaz a gidenler var mı? Doğumdan memnun kaldınız mı ? Genişletmek için tıkla... cv 'sine bakıp gitmiştim. kontrolde sadece 'hayırlı olsun' cümlesini kullandı. Başka da ne bi bilgi ne bi ses! bi daha da gitmedim.