- 27 Ocak 2017
- 16
- 7
- 36
- 38
- Konu Sahibi havuclukek16
Hangi doktoru önerirsiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz buldunuz mu acaba ?Buldunuz mu birini? Ben de arayistayim
Bende oraya gidecem doguma ama bilgi edinemedimMalesef( hala arastiriyorum
Bende oraya gidecem doguma ama bilgi edinemedim![]()
Ben daha gitmedm gidecem iste doktor tavsiyesi olan varsa diye yazdim . peki ne kadarmis dogumBen sadece telefonla dogum fiyatlarini öğrendim. Siz hangi doktora gidiyorsunuz, memnun musunuz
Ben daha gitmedm gidecem iste doktor tavsiyesi olan varsa diye yazdim . peki ne kadarmis dogum
Doktorum var medicine hastanesine gidiyorum duzenli ama dogum ücretleri cok pahalı .. 1200 normal dogum .. Bu medipolde polislere indirimde olunca 650ye geliyo su an kararsizim iki katını vermek cazip gelmiyor yani normal dogum içinAma 39.haftadasiniz. hala doktor seçmemis olmaniz çok ilginç. 800 normal dogum, 1400 zorunlu sezeryan, 2800 istekli sezeryan
Dogumu yaptiniz mi memnun kaldiniz miDoktorum var medicine hastanesine gidiyorum duzenli ama dogum ücretleri cok pahalı .. 1200 normal dogum .. Bu medipolde polislere indirimde olunca 650ye geliyo su an kararsizim iki katını vermek cazip gelmiyor yani normal dogum için
Evet yaptım cok şükür .. Cok memnun kaldim doktorumdan hastanedenDogumu yaptiniz mi memnun kaldiniz mi
Cok sevindim sağlıkla buyutun.Evet yaptım cok şükür .. Cok memnun kaldim doktorumdan hastaneden
Irem yengel e gitmistim .. Ben 9 ay medicine gittim 9.ay bagcilar medipolden tanıdık prof olduğunu öğrendik ona gittik bagcilar medipol normal doguma 1100 dedi .. Ordaki prof bizi sefaköy medipol irem hanıma yönlendirdi.. Salj gittim tanistim cuma doguma gittim ve cok memnunum en basta hastanedeki ebeler olsun doktor hanim olsun asiri cana yakin ve güler yuzluler .. Normal dogum yaptım canim ben.. 850 tl ordada normal dogum.. Polislere indirim var bideCok sevindim sağlıkla buyutun.
Hangi doktor ve normal dogum mu
KimTanıdığım en ilgisiz ve suratsız dr oldu kendisi pişman oldum gittiğime![]()