• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medıpol'de histereskopi

suleyuksel

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
460
144
648
arkadaslar , temmuz ayında bebegımın kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum ve sonrasında 4,5 ay regl olmadım .olunca da rahım fılmı cekıldı ve rahımde yapısıklık cıktı. bu nedenle hıstereskopı olmam lazım.

daha once medıpol'de benzerı bır operasyon gecıren ve bana dr tavsıye edebılecek olan var mı?

arkadaslar , temmuz ayında bebegımın kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum ve sonrasında 4,5 ay regl olmadım .olunca da rahım fılmı cekıldı ve rahımde yapısıklık cıktı. bu nedenle hıstereskopı olmam lazım.

daha once medıpol'de benzerı bır operasyon gecıren ve bana dr tavsıye edebılecek olan var mı?
Canım öncelikle cok gecmiş olsun.
Bendede böyle bir sorun var sanırım 4.5 ay boyunca hiç ara kanama filanda mı gecirmedin başka bir belirtinde varmıydı ?

hayır hıc bır sey leke bıle olmadı.ılk kez boyleoldu ayrıca bu donemde ıkı kez deılac kullandım yıne olmadı.
sonra kendılıgınden oldum bu 2.adetım kurtajdan sonra .

hayır hıc bır sey leke bıle olmadı.ılk kez boyleoldu ayrıca bu donemde ıkı kez deılac kullandım yıne olmadı.
sonra kendılıgınden oldum bu 2.adetım kurtajdan sonra .
Doktorun ne dedi canım tedavisi kolaymıymış inşallah hiçbir sorunun kalmaz.Kürtajdan sonra enfeksiyon filan mı gecirdin neden olmuş ki? Birde hormon tedavisi filan yapılıyormuş sanırım

doktorun dedıgı bu tur sıkıntılar yasanabılırmıs bazen o da benı bulur zaten mafoldumben
tedavısı hıstereskopı yapılarak yapısıklık kesılecekmıs .kurtajdan sonra aslında hıc oyle bır sıkıntı yasamadım ama oluyor demekkı.cok tesekkurler ıyı dıleklerın ıcın...

hıstereskopı olan yok mu acaba?

şulecim bir bilgim yok seni görünce yazayım dedim. çok geçmiş olsun canım...

Back
X