Medipol'de normal doğum yapanlar, personel nasıl?

pelly1

Şükürler olsun...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
1.913
0
116
İstanbul
Merhaba sevgili anneler,

Ben 31 haftalık hamileyim. Doğumu Koşuyolu medipol hastanesinde yapmayı planlıyorum. herşey yolunda giderse normal doğum olacak inşallah.
Doktorum dışarıdan gelecek. Medipol'ün personelini tanımıyorum. Son 3-4 hafta kala gidip tanışacağım ama öncelikle buradan bilgi alabilmeyi umuyorum.
Normal doğum istediğim için doğum sırasında nefes, ıkınma konularında yardımcı olan ebeleri var mı merak ediyorum. Doktoruma çok güveniyorum ama yırtılma yaşamadan, kolay bir doğum için zamanında ve yavaş ıkınmanın da öneminin farkındayım. Bana yardımcı olacak birileri olacağını bilirsem daha rahatlarım sanki.

Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Merhaba sevgili anneler,

Ben 31 haftalık hamileyim. Doğumu Koşuyolu medipol hastanesinde yapmayı planlıyorum. herşey yolunda giderse normal doğum olacak inşallah.
Doktorum dışarıdan gelecek. Medipol'ün personelini tanımıyorum. Son 3-4 hafta kala gidip tanışacağım ama öncelikle buradan bilgi alabilmeyi umuyorum.
Normal doğum istediğim için doğum sırasında nefes, ıkınma konularında yardımcı olan ebeleri var mı merak ediyorum. Doktoruma çok güveniyorum ama yırtılma yaşamadan, kolay bir doğum için zamanında ve yavaş ıkınmanın da öneminin farkındayım. Bana yardımcı olacak birileri olacağını bilirsem daha rahatlarım sanki.

Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
doktorunuz kim acaba?ben de 14 haftalık gebeyim gebelik takibi ve doğumu orda düşünüyorum.cevahir hanımdan randevu aldım.bakalım inşallah memnuın kalırız:lepi:

Ben medipole gitmiyorum kontrole. Doktorumun dışarıdan olduğunu belirttim zaten. Sadece doğum için orayı seçtim.

ben medipolde doğum yaptım 12 gün önce ama sezaryen ile yaptıgım için ıkınma konularında naıllar yardımcı olamıycam ama bebek hemşireleri ve personel oldukça iyi hatta mükemmel benm doktorum cevahir tekcan idi onu tek geçerimm geçmiş olsun şimdiden

Yorumun için teşekkürler Pityone, Bebeğin için de tebrik ederim, Allah analı babalı büyütmeti nasip etsin...

ayy evet bende merak edıyorum arkadaslar yok mu normal dogum yapan

canım ben yazayım bari kimse görmemiş sanırım sorunu..benim bikaç arkadaşım var medipolde doğum yapan gayet memnunlar.anestezi uzmanı iyiymiş.ayrıca çocuk yoğun bakım bölümü de varmış.şimdiden hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle ve darısı başıma inşalah....

Back
X