Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canim,Kenan bey in hastasiyim bende , cmt transfer yaptirdim,cok guvendigim bi doktor ,Kenan bey i onerdi,olumsuz yorumlar da var ama bence mukemmel bi doktor,icin rahat olsun,bir cok doktora gittim canim cok tatlidir bazi muayenelerimde agliyordum acıdan,Kenan bey gerçekten cok nazik bir doktor,kafamiza takilan her seyi en basta net bir sekilde anlatti ,18inde test yaptircam bende insallah bebislerimize kavusuruz sağlıklaMerhaba medistate hastanesi Kenan sofuoglunda tüp bebek yapicam adet günümü bekliyorum. Daha önce bu hastanede ya da Dr da tüp bebek yapan var mı acaba?
Sonuç nedir tedaviye başladınız mıMerhaba. Bende olumsuz yazılan yorumlardan dolayı çok cekinmistim ilk muayenede Kenan beyden ama öyle olmadı. Benim ilk denemem umarım olumlu sonuç alırım. İnşallah bir hafta sonra sizde güzel bebisinize kavuşursunuz. Lütfen sonucu bizimle paylasin
Sonuç nedrmerhaba canim,Kenan bey in hastasiyim bende , cmt transfer yaptirdim,cok guvendigim bi doktor ,Kenan bey i onerdi,olumsuz yorumlar da var ama bence mukemmel bi doktor,icin rahat olsun,bir cok doktora gittim canim cok tatlidir bazi muayenelerimde agliyordum acıdan,Kenan bey gerçekten cok nazik bir doktor,kafamiza takilan her seyi en basta net bir sekilde anlatti ,18inde test yaptircam bende insallah bebislerimize kavusuruz sağlıkla
Anladım bende bu ay başlamayı düşünüyorum teşekkürlerMerhaba. Ben tedaviye başladım ama yumurtalarım kalitesiz çıktı. Tedaviyi sonlandirdik. İkinci adetimde tekrar basliycam..
Anladım bende bu ay başlamayı düşünüyorum teşekkürler
Sizde süreci burdan yazarsaniz çok mutlu olurum. İkinci denemeyide burada yapmak istiyorum tekrarAnladım bende bu ay başlamayı düşünüyorum teşekkürler
Tedaviye başlayınca bilgilendirme yapacağımSizde süreci burdan yazarsaniz çok mutlu olurum. İkinci denemeyide burada yapmak istiyorum tekrar
Ben Kenan bey de muayene oldum. Kistim vardı tedavi etti. Kenan bey yıllarca zeynep kamil tüp bebek bölümünde çalışmış. Bence çok dürüst bu işi ticarete dökmüş biri değil. Benim tüp bebek tedavim yumurtalarım kötü diye iptal oldu.Asla hastasına gereksiz tahlil tetkik yaptırmaz. Ben tavsiye ederim ..Bende kenan bey düşünüyorum ama yorum yok mu?
Benim doktorum da kenan bey ile çalışıyormuş. kenan bey ile röportaj var onu dinledim. Açıkcası çok dürüst ve hakkıyla yaptığına kani olduğum bir toplamtıydı ama erkek olması biraz geri plana itiyor. Tedavi süreci nasıl kendisi mi yapıyor her aşamayıBen Kenan bey de muayene oldum. Kistim vardı tedavi etti. Kenan bey yıllarca zeynep kamil tüp bebek bölümünde çalışmış. Bence çok dürüst bu işi ticarete dökmüş biri değil. Benim tüp bebek tedavim yumurtalarım kötü diye iptal oldu.Asla hastasına gereksiz tahlil tetkik yaptırmaz. Ben tavsiye ederim ..
Bence erkek olduğu için n hiç çekinmeyin. Her muayenede sizi hemşiresi hazırlıyor. Bütün muayeneleri kendi yapıyor. Rahatsız olacağınız bir durum yok. Sizin Dr biz kim?Benim doktorum da kenan bey ile çalışıyormuş. kenan bey ile röportaj var onu dinledim. Açıkcası çok dürüst ve hakkıyla yaptığına kani olduğum bir toplamtıydı ama erkek olması biraz geri plana itiyor. Tedavi süreci nasıl kendisi mi yapıyor her aşamayı
Ben kadriye şener gittim. Kendi özel kliniği var. Onun ile de konuşmadım tüp bebek sürecinde kendisi mi muayne edecek kenan bey mi teslim edecek.. Sadece kenan bey ile çalıştığını belirtti...Bence erkek olduğu için n hiç çekinmeyin. Her muayenede sizi hemşiresi hazırlıyor. Bütün muayeneleri kendi yapıyor. Rahatsız olacağınız bir durum yok. Sizin Dr biz kim?
Ben kadriye şener gittim. Kendi özel kliniği var. Onun ile de konuşmadım tüp bebek sürecinde kendisi mi muayne edecek kenan bey mi teslim edecek.. Sadece kenan bey ile çalıştığını belirtti...
Ayy şnş güzel sonuçlar alırım. Regl sonrası muayneye giderek süreci başlatacağım inş..Kenan bey Kavacık medistate Hastanesi'nde direk kendisinden de randevu alabilir siniz.. Ben hastaneyi de çok beğendim. Laboratuvarı da kendi hastanenin içinde..