Medivia hospital op. Dr. Serpil özen acil bilgi lütfennnnnnnnnnn!!!!

gulsah034

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
110
1
116
İstanbul
Bu doktorun deneyimleri çok iyi. Ama gitmedim. Beykoz çebi de iken methini duyum ama. şuan başhekim olarak medivia hastanesinde çalışıyormuş. Gidenler mutlaka vardır. Yardımcı olun

arkadaşlar ben medivia da doğum yapmayı planlıyorum nasıl bir hastane odaları faln nasıl?

hastanesi fena değil ama çok yoğun bu da iyi bir şey olmalı ama ben oraya bir kere gidebilme fırsatı bulabildim. artık doktorum orda değil. o nereye ben oraya.... İnşallah hayırlı bir doğum gerçekleştirirsin.

Merhabalar, op.dr.Serpil Özen üsküdar'da açılan Via Hospital hastanesinde çalışıyor. Çalıştığı hastaneyi çok beğendim ve bebeğimi orada dünyaya getirtim :)) Gönül rahatlığı ile öneririm. Hastane yeni açıldığığından çok güzel kampanyaları var. Muayenelerden fark almıyorlar :46: İsterseniz web sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz Via Hospital Selimiye

Merhabalar, op.dr.Serpil Özen üsküdar'da açılan Via Hospital hastanesinde çalışıyor. Çalıştığı hastaneyi çok beğendim ve bebeğimi orada dünyaya getirtim :)) Gönül rahatlığı ile öneririm. Hastane yeni açıldığığından çok güzel kampanyaları var. Muayenelerden fark almıyorlar :46: İsterseniz web sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz Via Hospital Selimiye

Merhaba bende serpil hanımın ününü duydum via hospitaldn randevu aldım muaynede sgk olmasın rağmen 40 tl fark alıyorlarmış?? :50:

Merhaba bende serpil hanımın ününü duydum via hospitaldn randevu aldım muaynede sgk olmasın rağmen 40 tl fark alıyorlarmış?? :50:

Merhabalar ben serpil hanıma muayne oluyorum doğumumuda Allah izin verirse orada yapmak istiyorum Hastane yeni olduğu içinmi bilemem çok temiz ve ilgileniyolar. Serpil hanımda çok güler yüzlü ve çok tatlı bi bayan kesinlikle tavsiye ediyorum Ayrıca muayene ücreti sigortalıyım 12.00TL ödedim hiçbişey değil.:34:

Onu tanımak çok büyğk şanstı benim için
İnşallak 2. Yavruma da onun kontrolünde sahip olmak kısmet olur

Eski bir konu ama yine de yzmak istedim..
2.yavruma da 2015 kasımda serpil hanımın kontrolünde kavuştum şükür
Şimdi yine dua edeyim 3. de öyle olsun inşallah ☺️ :)

Merhaba medivia evime cok yakin doktoru bugun ayni haftalarda gebe olan bi arkadas tavsiye etti gidip gorusmek istedim. Siz serpil hanimla normal dogummu yaptiniz ?? Serpil hanima gidenler ayrintili bilgi verebilir mi lutfen Fersude Fersude

Back
X