Saç Bakım Ürünleri medobiotin ve priorin

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
Arkadaslar medobiotin ve priorin kullanmak istiyorum fakat ikisini aynianda (priorin gunde 2 tane sabah aksam,medobiotin gunde 1 tane 5mg ) kullansam sizce bir sorun olur mu ?

medobiotini 6 ay düzenli kullandım hiç faydasını görmedim diyebilirim sadece kullandıgın dönemde sac dökülmesini engelliyor.ama priorini cok duydum onu kullanmak istiyorum bende

benim saclarim cok ince telli medobiotin kalinlastirir diye duydum o yuzden kullanmak istiyorum canim.Senin saçlarında kalinlasma yapmadi mi ?:110:Priorin de daha saglikli olsunlar, uzasinlar diye.Priorin cok pahali fakat eczanemizde.com sitesinden 120+60 tableti 118 liraya medobiotini 22 liraya aldim kargo yarin gelir buyuk ihtimalle.Kullanip sonuclarini yazacağim canim :KK45:

ben minoksille beraber 6 ay kullanmama ragmen kullandıgım dönemde cok saglıklı olustu saclarım yeni yeni saclarımda cıkmıstı tedavi biteli 1 sene oldu tekrar en basa döndüm demek istediğim suki kullandıgın dönemde gercekten fayda ediyor ama bırakınca tekrar eski hale dönüyor.şimdi sampuana dogum kontrol hapı koydum onu deniyorum bide karanfil kürüne basladım oda dökülmeyi kesiyor bide saç tellerini kallınlastırıyor onuda deneyebilirsin

Back
X