Merhaba arkadaslar.ameliyatimin 5.gunundeyim.Merak edilen bir konu ve cok fazla bilgi kirliligi var.bugun doktorumla gorustum ve ordan burdan duydugum bilgilerle allak pullak olan kafami rahatlattim.doktorumdan aldigim bilgiyi aktariyorum.MEDPOR : cenenin cok daha kucuk ve cok daha geride oldugu, cene sorununun bariz oldugu durumlarda takilan bir protez.medpor kemiklesebilen, vucutla uyum saglayan, vidalanip sabitlenen ve omurluk,konforlu bir protez....SILIKON : cene kucuklugunun ve geriliginin bariz olmadigi, daha hafif vakalarda kullanilabilen bir protez.vucutla uyum saglayan,vucuda zarari olmayan,vidalanip sabitlenen ve omurluk,konforlu bir protez....hangisi iyi hangisi kotu , hangisi yararli hangisi zararli diye birsey yokmus arkadaslar.lutfen bilgisi olmayan bilgi vermesin!yok efendim medporda cene kirilmasi oluyormus yok efendim silikon cene kemigini eritirmis.doktorumdan aldigim net bilgiye gore , kaliteli malzeme kullanildiginda,bu yorumlarin hepsi safsatadan oteye gitmiyormus.burada bir cok insan var bunlari taktiran.lutfen bilgi kirliligi ile moral bozmayalim.sevgiler....