- 16 Eylül 2015
- 154
- 10
- 13
- 39
- Konu Sahibi Sahsultan1
Arkadaşlar medstar topcularda epidural normal doğum yapmayi düşünen var mi nasil acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bi arkadaiım normal doğum yaptı orda ama epidural mi değil mi tam olarak bilemiyorum ama rahattı yani doğumu çok şükür onu biliyorum..Bende ayni sorunun cevabini bekliorm ama kimse orda dogurmamis heralde.![]()
Ben epidural falanda istemiorm Allah nasip ederse dogal normal yapmak istiyorum ama hani hastane nasil ebeler nasil odalar nasil oda suslemeleri nasil bilgisi olan varsa cok sevinicem
![]()
O konu hakkında bi bilgim yok ben doğumumu orda yaptım bana hiç öyle bişey demediler belkide yeni bişeydir..sanem hanım iyi bi doktor ben diğer hastaneden tanıyorum o doktoru benm doktorumda ünal beydi çok ama çok memnun kaldımYa oylemiymis ama bana 60 tl ek ucretle odaniizi susletebilirsiniz demislerdi.ben dr sanem cimene gidiorm simdilik memnunum umarim hep ole olur.bu arada cvplarin icin cok tesekkur ederim cnm.![]()
Merhaba benim de dr unal bey 21. Haftadayim suan memnunum doktorumdan siz normal dogum mu yapmistiniz? Bide dr ilgisi nasildi acaba?O konu hakkında bi bilgim yok ben doğumumu orda yaptım bana hiç öyle bişey demediler belkide yeni bişeydir..sanem hanım iyi bi doktor ben diğer hastaneden tanıyorum o doktoru benm doktorumda ünal beydi çok ama çok memnun kaldım
Ben sezeryan yaptım spinal anestezi ile doktor ilgili bi doktor aydınlatıcı konuşur ve istediğin herşeyi sorabilirsin nettir yani ..Merhaba benim de dr unal bey 21. Haftadayim suan memnunum doktorumdan siz normal dogum mu yapmistiniz? Bide dr ilgisi nasildi acaba?
Ya oylemiymis ama bana 60 tl ek ucretle odaniizi susletebilirsiniz demislerdi.ben dr sanem cimene gidiorm simdilik memnunum umarim hep ole olur.bu arada cvplarin icin cok tesekkur ederim cnm.![]()
SLM DOĞUMUNUZU SANEM HANIMMI YATI BİGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM BENİMDE 2 HAFTAM KALDI SANEM HANIMA GİDİYORUM . NORMAL DOĞUMDAN YANA BİR DR MU MERAK EDİYORUM ?Merhabalar.. Dogum yaptiniz mi medstarda? Ben de medicale gidiyordm, ama dr hastaneden ayrildi simdi medstarda devam edicem, Dr.sanem cimenle ve normal dogum istiyorum. Hastane ve dr nasil acabaa?? Bilgi verirseniz cok sevinirimm..![]()
SLM DOĞUMUNUZU SANEM HANIMMI YATI BİGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM BENİMDE 2 HAFTAM KALDI SANEM HANIMA GİDİYORUM . NORMAL DOĞUMDAN YANA BİR DR MU MERAK EDİYORUM ?