Medstar Topçular epidural

Ben epidural falanda istemiorm Allah nasip ederse dogal normal yapmak istiyorum ama hani hastane nasil ebeler nasil odalar nasil oda suslemeleri nasil bilgisi olan varsa cok sevinicem

Oda süslemesi yok kendin götürüp süslüyosun benim bildiğim ama ebeler çalışanlar ilgili bence en önemlisi doktor

Ya oylemiymis ama bana 60 tl ek ucretle odaniizi susletebilirsiniz demislerdi.ben dr sanem cimene gidiorm simdilik memnunum umarim hep ole olur.bu arada cvplarin icin cok tesekkur ederim cnm.

Ya oylemiymis ama bana 60 tl ek ucretle odaniizi susletebilirsiniz demislerdi.ben dr sanem cimene gidiorm simdilik memnunum umarim hep ole olur.bu arada cvplarin icin cok tesekkur ederim cnm.
O konu hakkında bi bilgim yok ben doğumumu orda yaptım bana hiç öyle bişey demediler belkide yeni bişeydir..sanem hanım iyi bi doktor ben diğer hastaneden tanıyorum o doktoru benm doktorumda ünal beydi çok ama çok memnun kaldım

Benimde doktor dışardan ama medstari tavsiye etti epidural normal doğum icin ondan bu konuyu actim ama orda epidural normal dogum yapan birisi görmedi galiba konuyu

Merhaba benim de dr unal bey 21. Haftadayim suan memnunum doktorumdan siz normal dogum mu yapmistiniz? Bide dr ilgisi nasildi acaba?

Merhaba benim de dr unal bey 21. Haftadayim suan memnunum doktorumdan siz normal dogum mu yapmistiniz? Bide dr ilgisi nasildi acaba?
Ben sezeryan yaptım spinal anestezi ile doktor ilgili bi doktor aydınlatıcı konuşur ve istediğin herşeyi sorabilirsin nettir yani ..

Merhabalar.. Dogum yaptiniz mi medstarda? Ben de medicale gidiyordm, ama dr hastaneden ayrildi simdi medstarda devam edicem, Dr.sanem cimenle ve normal dogum istiyorum. Hastane ve dr nasil acabaa?? Bilgi verirseniz cok sevinirimm..

Merhabalar.. Dogum yaptiniz mi medstarda? Ben de medicale gidiyordm, ama dr hastaneden ayrildi simdi medstarda devam edicem, Dr.sanem cimenle ve normal dogum istiyorum. Hastane ve dr nasil acabaa?? Bilgi verirseniz cok sevinirimm..
SLM DOĞUMUNUZU SANEM HANIMMI YATI BİGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM BENİMDE 2 HAFTAM KALDI SANEM HANIMA GİDİYORUM . NORMAL DOĞUMDAN YANA BİR DR MU MERAK EDİYORUM ?

SLM DOĞUMUNUZU SANEM HANIMMI YATI BİGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM BENİMDE 2 HAFTAM KALDI SANEM HANIMA GİDİYORUM . NORMAL DOĞUMDAN YANA BİR DR MU MERAK EDİYORUM ?

Evet canm medstarda sanem hn yaptirdi dogumumu. Kesinlikle normal dogumcu bi doktor. Bebegim kanala cok zor indi zorlandik biraz ama hic agzindan sezeryan lafi cikmadi. Yani tabi ki mecbur kalinca yapilmali ama bormal dogum en guzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…