Medyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak soyle yapalım. Sen yeni bir konu aç derdin sıkıntın neyse yaz hep beraber çözüm bulmaya calisalim. Ya da dolandırıcı bir medyum bulup derdinin üstüne bir de paranı kaybedersin. Hangisini seçeceksin?
Ben de burda sordum da konu sahibi ilgilenmedi

Bak soyle yapalım. Sen yeni bir konu aç derdin sıkıntın neyse yaz hep beraber çözüm bulmaya calisalim. Ya da dolandırıcı bir medyum bulup derdinin üstüne bir de paranı kaybedersin. Hangisini seçeceksi

Ben dalga geçmeden ciddi bir şey sormak istiyorum. Ne derdiniz var da bilimsel gerçekleri iterek medyuma başvurmak istediniz? Bu kadar çaresiz bir yönteme başvurma sorunu ne olabilir ki? Belki öneri verir insanlar size bir çıkış yolu olur?

Hiç bu kadar ciddi olmamıştım ha😁
Gerçekten Türkiye nin en iyi psikologlarına başvurdum,terapi aldım hayır atlatamıyorum

Ben de medyumum herkes medyum isteyen herkes olabilir zor bir şey değil 😂😂🤣🤣

Gerçekten Türkiye nin en iyi psikologlarına başvurdum,terapi aldım hayır atlatamıyorum
Belki de hep beraber çözüm bulunacak. Akıl akıl üstündür. Konunuzu kapatıp yeni bir konuda derdinizi anlatın en azından fikirlerden biri icinize siner. Çaresizlik çok zor eminim ama inanın çaresi bu değil. Akrabası medyum medyum gezmiş biri olarak söylüyorum hepsi dolandırıcı.

Bazen insan öyle bir cümle duyar ki en iyi psikologlar bile o cümleyi kurmamış olur. Unutmayın hayatta her şey geçici. İnsanlar sevdiklerinin vefatına alışıyor. İnsanız hepimiz unutmaya mahkumuz. Önemli olan kabullenip bundan sonraki en iyi ihtimalleri düşünmektir. Umarım sahtekarlara başvurmadan sorununuzu çözersiniz.

Ben dalga geçmeden ciddi bir şey sormak istiyorum. Ne derdiniz var da bilimsel gerçekleri iterek medyuma başvurmak istediniz? Bu kadar çaresiz bir yönteme başvurma sorunu ne olabilir ki? Belki öneri verir insanlar size bir çıkış yolu olur?

Hiç bu kadar ciddi olmamıştım ha😁
Burhan canım iyi misin? Ateşin mi çıktı? Başına taş mı düştü ne oldu 🥺

Papaz, âdet kanı büyüsü yapan hoca arıyorum yardımcı olur musunuz?

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama papaz büyüsünü de adet kanıyla yapılan büyüyü de bilinçli olarak istediğiniz belli.

Bir takım şarlatanlara dünyanın parasını ödeyerek yaptıracağınız büyüler tutmaz lakin bir insanı büyüyle kendinize bağlamayı istemeniz ne desem uygunsuz kaçacak o yüzden neyse, velev ki kazara oldu diyelim belki de kendi ellerinizle hayatınız boyunca size bela olacak birini kendinize musallat edeceksiniz.

İnancınız nedir bilmiyorum beni de alakadar etmez fakat insanoğlu en büyük zararı kendine verir, bugün düşündüğünüz bu yöntemler bir gün hayatınızı zindan eder bunu hiç unutmayın.

Ve rica ediyorum bir daha sitede böyle şeyler için konu açmayın çünkü yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X