Medyumun söylediklerinden sonra psikolojim altüst oldu...Çok üzgünüm:(

sormanehaldeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
106
0
96
Diğer
Merhaba kızlar,şuandaki sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum paylaşırsam rahatlayabileceğim çünkü sadece :(
Ablam bir medyum falcıya gitti ve benim hakkımda;senden küçük bir kız kardeşin var ve o bir şekilde bir böbreğini kaybedecek çok dikkat etsin herşeye dedi.
Kesinlikle bu olaydan çok etkilendim,bir tarafım fala inanma,falsız da kalma diyor ama..bir tarafımda inanıyor.
Sokağa çıkmaya korkacağım bu gidişle..Bu korkuyla,telaşla nasıl yaşarım bilemiyorum.Birde fallara çok inanan biriyimdir,kaptırırım kendimi..Uyuyamıyorum şu anda bunu düşünüp,kafamdan birşeyler kurmaktan.
mafoldumben

arkadaşım kelin ilacı olsa kendi başına sürecek.
o medyumun da ne dertleri var ama bide önceden görebilse:hulya:
Allaha teslim et kendini,ötesinden korkma.:Saruboceq:
kaderde varsa d...mek,neye yarar üzülmek:delphin:
yat uyu,hiççç takma:))

Medyum sayısal sonuçlarını biliyosa onu da söylesinde zengin olalım =)
ınanma cnm inanma onların hepsi sahtekar...

işte dinimizde büyü, falcılık vs yasak olmasının sebeplerinden biri; insanı boş yere huzursuzluga suruklemesi

içini ferah tut. emin ol falcının bu dediğine inanırsan, gelir seni bulur. çünkü sen sürekli bunu düşünüp kendin çağırırsın. Bırak Allah aşkına falcıymış medyummuş... inanma böyle şeylere... kendi kendine bunun bir saçmalık olduğunu telkin et, rahatlamaya çalış biraz... atacak birşey bulamamış, bunu mu sallamış...

Madem o kadar iyi medyum, yılbaşı biletinin numarasını bilseydi de, çalışmak zorunda kalmasaydı.
Ah be güzelim gelecekten kimse haber veremez, haber veriyorum diyen dinsizdir. Allaha şirk koşmaktır bu. Bu gibi insanlara inanarak gidip para ödeyerek onların hala insanları kandırmasına imkan veriyorsunuz.
Bırakın soytarıları ve onların söylediklerini, çok iyi biliyorsa söylesin bu haftanın sayısal sonuçlarını göreyim.
Sen keyfine bak, kaderinde varsa ne yapsan boş ama lütfen böyle soytarılara inanıp hayatını zehir etme.

Böbreğe kadar nasılda bilmiş:mymeka:..töbe tööbe..şom ağızlının teki işte..Çok üzgünüm çoook
Böyle birine inanıp ,günlerini zehir etme kendine..

Canım eski oturduğum apartmanda medyum olduğunu iddia eden bir adam vardı..
Eşini sokaklarda balkonlarda döverdi,kadın her gün yüzü gözü mosmor gezerdi..
Sonra duyduk ki kadın başka bir adamla kaçmış,çocuklarını da bırakmış..
2.5 sene oldu kadın ortalarda yok,herkes dalga geçiyor o medyumla karısını niye bulmuyor diye..
İnanma canım,insanlara endişelenecekleri şeyleri anlatıyorlar ki inandırıcılıkları artsın o medyumun ismi akıllarda kalsın..

sorma canım anlıyorum seni bir gün öylesine fal baktıralım dedik arkadaşlarla eğlence olsun diye........bir cafeye gittik baktırmaz olaydım bende sinir oluyorum hala kendime zaten çok düşkün değildim eğlencesineydi bidaha asla baktırmam fal falan.........bana 8 ay sonra eşimden ayrılacağımı söyledi ,onunla ilgili bişey öğreneceksin bir anda bitecek dedi ki şükür mutlu bir evliliğim var ama taktım baya bir sonra dedim ama kötü kötüyü çeker böyle düşünme falan telkin ettim durdum kendimi sürekli rüyamda bile ayrılıyodum eşimden o derece psikolojim bozulmuştu ama şimdi attım sayılır üstümden ama çok etkilendim bişey yapıyo diye eşimi sürekli kontrol etmeye başladım bide öffff cahil cahil iş yaptım...........
aman ben ettim siz etmeyin gitmeyin şunlara bide üstüne para aldı :(

ilginç falcılar genellikle iyi şeyler söylerler ama sizinki inandırıcılığı artırmak için biraz abartmış sanırım.
geleceği kimse bilemez. yaşadıklarımızdan hareketle öngörülerde bulunabiliriz sadece.
şimdi senin böbreklerinle ilgili herhangi bir sıkıntın var mı, yok!
o halde buna inanıp da kendini şartlandırma
adamların yaptıkları şey bu zaten
yarın eşinle kavga edeceksin diyor.
sen kendini buna şartlandırdığın için de kavga etmek için bahane bulursun.
aynı mantık işte.

Bence bu durumda hata falcida degil, ablanda...
Senin böyle seylerden etkilendigni biliyordu muhtemelen, ne diye sana anlattiki?:sm_confused:

Takma canim ya....hepsi yalan dolan....:hulya:

Bu medyumlar bilmem neler bir halt bilse kendilerine bir faydalari olur.:delphin:

Bende başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum...bende fala çok düşkündüm bakardım baktırmaktanda çok zevk alırdım..şirkete yeni giren bir arkadaşımız fal bildiğini söyledi tabii ben hemen zıpladım fala bakalım :sinifsinif: neyse kız baktı benim bebeğim yok 13 senelik evliyim bana bir bebeğin olucak dedi vs vs bir çok şeyde söyledi ama ben bebek olayını öyle bir hafızama yerleştirmişim ki farkında olmadan sürekli kendimce diyorum ki benin bebeğim olcak damla söyledi olucak deyip duruyorum fal baktığımız gün perşembeydi ve gecesi..ruyamda bir odadayım odanın içerisinde sis var gibi tanımadığım kişiler var ve herkez benim sol tarafıma bakıyo ama ben cesaret edip bakamıyorum..tanımadığım bir kişiye ısrar ediyorum fala bak diye ve kahve içiyoruz falı kapatıyorum açan kişi gözlerini kocaman açarak fincanı bırakıp kaçıyor merakla fincanı alıyorum elime ve fincanın dibinde net ve açık bir şekilde..ALLAHA DÖN yazıyor...rüyamda gördüğüm kişiler kaçışıyor gibi ve ben ısrarla korkmayın ben bakıcam bu sefer diyorum ve yine kahve içip kapatıyorum açtığımda fincanı yine fincanın dibinde..SENıN AKLINI ALIRIZ yazısıyla çığlık atıp titremeye başlıyorum ve gece öyle bir çığlık atmışımki eşim olmasaydı yanımda gerçekten aklımı yitirebilirdim ve o gece ALLAHA ağlayarak yalvararak tövbe ettim inşallah Tövbem kabul olmuştur..inanın bana uyandığımda resmen çiğerlerim sızlıyodu boğazlarım yanıyodu dehşet bişeydi..ve şuan milyarları verseler aslaaaaaaaaaa ne bkarım nede baktırırım hatta kahve içmeyi çok seviyorum içerken bile fincana bakmıyorum içip derhal yıkıyorum bakılan ortamlardada bulunmuyorum...Allahım Affetsin inşallah...bunu ben kızlar birebir yaşadım

Bende başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum...bende fala çok düşkündüm bakardım baktırmaktanda çok zevk alırdım..şirkete yeni giren bir arkadaşımız fal bildiğini söyledi tabii ben hemen zıpladım fala bakalım :sinifsinif: neyse kız baktı benim bebeğim yok 13 senelik evliyim bana bir bebeğin olucak dedi vs vs bir çok şeyde söyledi ama ben bebek olayını öyle bir hafızama yerleştirmişim ki farkında olmadan sürekli kendimce diyorum ki benin bebeğim olcak damla söyledi olucak deyip duruyorum fal baktığımız gün perşembeydi ve gecesi..ruyamda bir odadayım odanın içerisinde sis var gibi tanımadığım kişiler var ve herkez benim sol tarafıma bakıyo ama ben cesaret edip bakamıyorum..tanımadığım bir kişiye ısrar ediyorum fala bak diye ve kahve içiyoruz falı kapatıyorum açan kişi gözlerini kocaman açarak fincanı bırakıp kaçıyor merakla fincanı alıyorum elime ve fincanın dibinde net ve açık bir şekilde..ALLAHA DÖN yazıyor...rüyamda gördüğüm kişiler kaçışıyor gibi ve ben ısrarla korkmayın ben bakıcam bu sefer diyorum ve yine kahve içip kapatıyorum açtığımda fincanı yine fincanın dibinde..SENİN AKLINI ALIRIZ yazısıyla çığlık atıp titremeye başlıyorum ve gece öyle bir çığlık atmışımki eşim olmasaydı yanımda gerçekten aklımı yitirebilirdim ve o gece ALLAHA ağlayarak yalvararak tövbe ettim inşallah Tövbem kabul olmuştur..inanın bana uyandığımda resmen çiğerlerim sızlıyodu boğazlarım yanıyodu dehşet bişeydi..ve şuan milyarları verseler aslaaaaaaaaaa ne bkarım nede baktırırım hatta kahve içmeyi çok seviyorum içerken bile fincana bakmıyorum içip derhal yıkıyorum bakılan ortamlardada bulunmuyorum...Allahım Affetsin inşallah...bunu ben kızlar birebir yaşadım
:1shok:akannehireyvahedigeldismile

konu sahibi arkadas sende inanma böyle sacmaliklarazemuszemus

medyum söylesede söylemesede insanın başına her an herşey gelebilir sırf birileri öyle olacak dedi diye olacaktır diye de bir kaide yok. Siz bu şekilde düşünmeye devam ederek stresten gerçekten böbreğinizi kaybedersiniz :olmaz:

Allah akıl fikir ihsan eylesin diyorum sana başka da ne diyeyim bilmem ki
ya kendine dahi hayrı olmayan bi insan sana geleceğini söylüyor ve sende inanıyorsun değil mi
geleceği Allah'dan başkası bilemez demekten yorulduk ama kimse bu hacıydı hocaydı falcıydı inanmaktan vazgeçmiyor sanki karşıda ki falcı değilde ona haşa gökten vahiy gelmiş gibi bu kadar etkileniyorsunuz suçun büyüğü ablanız da zaten ya neyse
kardeşim bırak sen o şarlatanın dediğini Allah'a sığın

inanmayın böle seylere hepsi yalan dolan. bi falcı kadına sizden önce bi falcı bana böle böle dedi demstm falcı kadın bana ne dedi biliyormusunuz :D Sen okumus kültürlü bi kızsın nasıl inanırsın öle bseye dedi ve bunu derken farkında olmadan kendininde palavracı oldugunu caktırmıs oldu. Kesinlikle inanmayın

ya falla olacak şeyler mi bunlar.
bilselerdi cinler süleyman peygamberin diplerinde öldüğünü anlarlardı.
geleceği bir tek ALlah bilir.
yok su falı yok kahve falı...
bir defa öylesine baktırayım dedim.
kadın beni falda sevgilimden ayırdı yurtdışına gönderdi
ama ben şimdi nişanlandım ozamanki sevgilimle
6 ayda bitcek ilişki 6 yıldır devam ediyor
annem çok eskiden gitmişti falce kardeşimin kaçırılacağını yaşını bile söyleyerek söylemişti
ama o yaşı geçeli 10 sene oldu ne oldu hiç birşey
yani yalan hepsi
korkarak da yaşanmaz
kendine edersin ne edersen
saçma şeylere inanıp da hayatını zindan etme

Back
X