Meğer ben ne kadar aptal misim

Hope---

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
77
29
8
34
Şuan ağla ağlaya yaziyorum. Aptaligim takintim olmayacak insana guvenisim inanisim kazik yemem. Isterseniz azarlayayin ister canimi yakin bundan kotu yakamazsiniz cünkü. 3 senelik iliskim yaklasik 10 ay once bitti. O nisanlandi. Benim icin oluden farksiz biri oldu. Ta ki nisan ayinda ondan telefon alincaya kadar nisani atacagini vs. Soyledi. Bende nedeni sordum. Kisa bir konusma gecti aramizda tabi benim aklimda soru isaretleriyle kalakalmistim. Onlari sordum. Nisani atar atmaz yanima geldi. Nisani benim yuzumden atmadi. Sadece kafa dağıtmak icin sorunlarindan kacmak için o bana hep liman oldu bende ona olurum diye geldi. Zaman guzel geçti. Bu arada o benim ilkimdi bekaretimi kendisine sundum. Ki iliskimiz sirasinda o bunu bilmiyordu. Sonradan ben soyledim. Oyle igrenc biriyimki buraya geldigindede birlikte olduk. Nisan atmasini hazmettim. Bugun durumuna bir fotograf koymus. Kizin biri cikilota yollamis iyiki varsin seni cok seviyorum tarzi sordum kim bu diye ozel bir sifati yok dedi. Bana deger veriyormus ama. Ben o kadar aptalimki ben o kadar salak bir insanimki. Ben bu kadar igrenc bir insan olamam ben bu degildim. Umarim yakinda geberir giderim. Umarim.

Ay ne saçmalıyosun kuzum sen ya sundum mundum, kendini ne yerime koyuyosun farkında mısın. İstemissin beraber olmuşsun günahı sevabı senin inancın seni baglar biten giden bi sey yok ortada kendine gel bi an önce.

Şeytanla sizi çaresizlik tuzağına düşürmüş. Sizde iyice depresyonun dibine. Günahınizi örtün buralara yazmayın. Tövbe edin bı daha yapmayın. Rabbim affedicidir. Gerçekten pismansaniz vazgeçin gebermenize ölünce o tarafta iş daha vahim olacak çünkü. Kurtuluşmu olacak sanıyorsunuz önce kendinizi affedin sonra af dileyin sonrada önünüze bakın hayatı bu kadar zorlastirmayin

Ay ne saçmalıyosun kuzum sen ya sundum mundum, kendini ne yerime koyuyosun farkında mısın. İstemissin beraber olmuşsun günahı sevabı senin inancın seni baglar biten giden bi sey yok ortada kendine gel bi an önce.

O degilde ben bile bile ayni yalanlara nasil inaniyorum afamin cinsellik icin geldivi belliyken ben neden kendime eziyet ediyorum buna kiziyorum daha cok

Şeytanla sizi çaresizlik tuzağına düşürmüş. Sizde iyice depresyonun dibine. Günahınizi örtün buralara yazmayın. Tövbe edin bı daha yapmayın. Rabbim affedicidir. Gerçekten pismansaniz vazgeçin gebermenize ölünce o tarafta iş daha vahim olacak çünkü. Kurtuluşmu olacak sanıyorsunuz önce kendinizi affedin sonra af dileyin sonrada önünüze bakın hayatı bu kadar zorlastirmayin
Benim dini inancim acayip zayif oraya gidince iyi şeylerin beni beklemedigini biliyorum. Benim canimi yakan yedigim kazik. Ve bu herife hala bağlı kalmam

O degilde ben bile bile ayni yalanlara nasil inaniyorum afamin cinsellik icin geldivi belliyken ben neden kendime eziyet ediyorum buna kiziyorum daha cok
E sende istemissindir belki. Niye cinselligi erkek ister kadın kanar bi durum gibi düşünüyosunuz onu anlamıyorum. Yaşanmış bitmiş önünüze bakın artık yapacak bi sey yok

Öncelikle bekaretimi sundum kafasından bir çık. Senin bekaretin sunulan, ödül olarak verilen veya ne bileyim, herhangi özel vasfa sahip bir şey değil. Tamamen biyolojik bir önlem o vücudunun oluşturduğu.
Canın istemiş birlikte olmuşsun. Evet değmeyecek biriyle olmuşsun ama geçti gitti. Alman gereken dersi fazlasıyla almışsın bence. Bundan sonra dikkatli davranırsın.

E sende istemissindir belki. Niye cinsellihi erkek ister kadın kanar bi durum gibi düşünüyosunuz onu anlamıyorum. Yaşanmış bitmiş önünüze bakın artık yapacak bi sey yok
Biliyorum bende istedim. Ben zoruma giden nokta gozume inen perde saf salak olmam iste.

saflıkla salaklıkla ne alakası var canım, insanlar böyle işte canları isteyince gelir canları isteyince gider. şuan üzüntülüsün o yüzden bu ruh halin. istemişsin birlikte olmuşsun niye kendine hayatı zindan ediyosun sonuçta sevdiğin biriydi ve evlilik gözüyle çıktın yola. bırak ne yaparsa yapsın topla kendini...

Kac yasindasin bilmiyorum ama klasik bir soz vardir tecrube yedigin kaziklarin toplamidir der ve bunlarda hayatta insani olgunlastiran daha guclu kilan kaziklardir.

Insanlari boyle taniyoruz, boyle daha guclu oluyoruz. Yanlis insani sevmek deger vermek yada istemek sadece senin basina gelmiyor.
Unut gitsin ayrica sende istedin birlikte olmayi, kullanilmis hissetme.
Kullandim attim de yoluna bak canim.

insan hatasında ısrarcı olmazsa kurtuluş hemen yanı başındadır.
kişiyi engelleyin.sosyal medyadan silin.
tüm herşeyi arkaya atın tecrübe kazandıgınıza inanın yolunuza devam edin.

Biliyorum bende istedim. Ben zoruma giden nokta gozume inen perde saf salak olmam iste.
Hepimize iniyo o perdeler zaman zaman e napalım geberip gidelim mi komple. Dünyada insan yaşamından değerli hicbir şey yok dersini aldın yoluna devam et şimdi.

Hayatı Yeşilçam tadında yaşamayı bırakın , geçmiş gitmiş artık , geri dönüşü var mı? Yok.Ne diye kendini paralıyorsun şimdi o Zaman? Bir daha gelirse akıllı olup "kendini sunma" artık.Töbe töbe.Onu takip etmeyi bırakmalısın ayrıca.Yahu hayat o kadar güzel ki , hep biz bozuyoruz her şeyi.Eziyet ediyoruz kendimize.

gönder gitsin yavrum ya. zararın neresinden dönersen kar. ileride hatırlayacağın kötü bir anı olarak kalsın bitsin burada.

saflıkla salaklıkla ne alakası var canım, insanlar böyle işte canları isteyince gelir canları isteyince gider. şuan üzüntülüsün o yüzden bu ruh halin. istemişsin birlikte olmuşsun niye kendine hayatı zindan ediyosun sonuçta sevdiğin biriydi ve evlilik gözüyle çıktın yola. bırak ne yaparsa yapsın topla kendini...

Sadece hayatimda beni seven tek annem var belkide biri beni sevsin istedim. Ondan da olabilir bu ruh halim.

Kac yasindasin bilmiyorum ama klasik bir soz vardir tecrube yedigin kaziklarin toplamidir der ve bunlarda hayatta insani olgunlastiran daha guclu kilan kaziklardir.

Insanlari boyle taniyoruz, boyle daha guclu oluyoruz. Yanlis insani sevmek deger vermek yada istemek sadece senin basina gelmiyor.
Unut gitsin ayrica sende istedin birlikte olmayi, kullanilmis hissetme.
Kullandim attim de yoluna bak canim.

Ilac gibi geldi dedikleriniz. Yoluma bakmaliyim.

insan hatasında ısrarcı olmazsa kurtuluş hemen yanı başındadır.
kişiyi engelleyin.sosyal medyadan silin.
tüm herşeyi arkaya atın tecrübe kazandıgınıza inanın yolunuza devam edin.

Bu defa kesin bitti geri donusumuzde yok numarami değiştiriyorum yarin sosyal medyadan engelli.

Hepimize iniyo o perdeler zaman zaman e napalım geberip gidelim mi komple. Dünyada insan yaşamından değerli hicbir şey yok dersini aldın yoluna devam et şimdi.

Kendimi cok rezil hissediyorum ama.
Psikolojik destek alin biraz. Ilk once kendinizi sevmeyi ögrenin. O kisinin hayat8nizdan atin

Attim hayatimdan bana anca yara bere getiriyor.

Back
X