Şuan ağla ağlaya yaziyorum. Aptaligim takintim olmayacak insana guvenisim inanisim kazik yemem. Isterseniz azarlayayin ister canimi yakin bundan kotu yakamazsiniz cünkü. 3 senelik iliskim yaklasik 10 ay once bitti. O nisanlandi. Benim icin oluden farksiz biri oldu. Ta ki nisan ayinda ondan telefon alincaya kadar nisani atacagini vs. Soyledi. Bende nedeni sordum. Kisa bir konusma gecti aramizda tabi benim aklimda soru isaretleriyle kalakalmistim. Onlari sordum. Nisani atar atmaz yanima geldi. Nisani benim yuzumden atmadi. Sadece kafa dağıtmak icin sorunlarindan kacmak için o bana hep liman oldu bende ona olurum diye geldi. Zaman guzel geçti. Bu arada o benim ilkimdi bekaretimi kendisine sundum. Ki iliskimiz sirasinda o bunu bilmiyordu. Sonradan ben soyledim. Oyle igrenc biriyimki buraya geldigindede birlikte olduk. Nisan atmasini hazmettim. Bugun durumuna bir fotograf koymus. Kizin biri cikilota yollamis iyiki varsin seni cok seviyorum tarzi sordum kim bu diye ozel bir sifati yok dedi. Bana deger veriyormus ama. Ben o kadar aptalimki ben o kadar salak bir insanimki. Ben bu kadar igrenc bir insan olamam ben bu degildim. Umarim yakinda geberir giderim. Umarim.