Meğer ben ne kadar aptal misim

ben onun nişan attığına da inanmadım. seni bi kere daha kullanmak için yalan atmış olabilir.
ama kendimi sundum ne demek ya. ucuz ucuz yakıştırmalar yapmayın.

ne kadar rahat hayatımıza girip çıkma hakkını kendilerinde buluyorlar ikinci şansı hakeden insan çok az değişmiyorlar çünkü bir insanın kendini değiştirmesi dünyanın en zor şeylerinden .Evet ikinci kez güvenmek hataydı ama bunun bedelini ödüyorsun kötü bi niyetin olmasa da üzülerek ödüyorsun kendine yüklenme artık kabul et yaşananları sil onu dinlen düşünme nefret ediyorum böyle tiplerden o kadar değersiz bi adama üzülme

Tesekkur ederim desteginiz icin kendimi iyi hissediyorum umarim daha ulasmaz bana

O zaman baglantiyi kes, yok bende zevkime bakarim dersen devam edebilirsin. Ki sanmiyorum oyle diyecegini..

Yok diyemem tabikide oyle bir insan degilim. Beni uzulende bu.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama unutun hayatınızdan kıymetli değil. Ağlamayın aklınızı ölümü getirmeyin. İletişime geçmesine izin vermeyin. Bir hata edip konuşmuşsun bir daha yapma . Kendini de böyle ezme kendimi sundum vs.

Tesekkur ederim. Ezmem daha kendimi sagolun

bak sana komik bir şey söyleyeyim, 1 sene once benım de erkek arkadasım vardı kendı ıstegıyle benden ayrıldı hem de ıkı kez. ıkıncısı yanıma gelıp laf soyleyıp cekıp gıtmesı ve benı her yerden engellemesıyle son buldu. sımdı benı sosyal medyadan eklıyor fılan. o zaman psıkolojısı bozukmus vs . ılıskılerı hep kadınlar devam ettırıyor fedakarlık gosterıp. kadınların hayatı hep erkeklerı olgunlastırmakla gecıyor gercekten erkekler bazı seylerde cocuk gıbı maalesef bu suc tamamıyle toplumun sucu. erkeklerın bız kadınları bu denlı uzmesı de bu yuzden...

Bu kadar seyi yasadiktan sonra nasil toparlaniyorsunuz.

ben onun nişan attığına da inanmadım. seni bi kere daha kullanmak için yalan atmış olabilir.
ama kendimi sundum ne demek ya. ucuz ucuz yakıştırmalar yapmayın.

Haklisiniz suan o kadar kotu durumdayimki ne yazdigimj bile goremedim. Sagolun desteğiniz icin.

Tesekkur ederim desteginiz icin kendimi iyi hissediyorum umarim daha ulasmaz bana

Yok diyemem tabikide oyle bir insan degilim. Beni uzulende bu.

Tesekkur ederim. Ezmem daha kendimi sagolun

Bu kadar seyi yasadiktan sonra nasil toparlaniyorsunuz.

Haklisiniz suan o kadar kotu durumdayimki ne yazdigimj bile goremedim. Sagolun desteğiniz icin.
Senin ilkinmis bu yuzdende birakamiyosun ona ait hissediyosun. Birde Bunu fedakarlik olarakta goruyosun o da var tabii

Şuan ağla ağlaya yaziyorum. Aptaligim takintim olmayacak insana guvenisim inanisim kazik yemem. Isterseniz azarlayayin ister canimi yakin bundan kotu yakamazsiniz cünkü. 3 senelik iliskim yaklasik 10 ay once bitti. O nisanlandi. Benim icin oluden farksiz biri oldu. Ta ki nisan ayinda ondan telefon alincaya kadar nisani atacagini vs. Soyledi. Bende nedeni sordum. Kisa bir konusma gecti aramizda tabi benim aklimda soru isaretleriyle kalakalmistim. Onlari sordum. Nisani atar atmaz yanima geldi. Nisani benim yuzumden atmadi. Sadece kafa dağıtmak icin sorunlarindan kacmak için o bana hep liman oldu bende ona olurum diye geldi. Zaman guzel geçti. Bu arada o benim ilkimdi bekaretimi kendisine sundum. Ki iliskimiz sirasinda o bunu bilmiyordu. Sonradan ben soyledim. Oyle igrenc biriyimki buraya geldigindede birlikte olduk. Nisan atmasini hazmettim. Bugun durumuna bir fotograf koymus. Kizin biri cikilota yollamis iyiki varsin seni cok seviyorum tarzi sordum kim bu diye ozel bir sifati yok dedi. Bana deger veriyormus ama. Ben o kadar aptalimki ben o kadar salak bir insanimki. Ben bu kadar igrenc bir insan olamam ben bu degildim. Umarim yakinda geberir giderim. Umarim.
Neyini bu kadar abarttınız ki. Hoşunuza gitmiş cinsellik yaşamışsınız. O bekar, siz bekar.Ayrıca bekaret çikolata falan değildir ne sunuyorsunuz. Istemiyorsaniz görüşmezsiniz olur biter.

bundan ders cıkar artık kendine eziyet edecegine
hem herşey karsılıklı yasanıyor o an sende istemişsin ve yasanmıs bitmiş
bundan sonra her aradıgında konusmaz görüşmez her fotografına o kim bu kim demek yerine bi git ya dersin olur biter :)

Bekaretimi sundum kısmından sonrasını okumadım. Okumaya midem almadı. Hayır bunu yazınca ne oldu?

Sorun surdaki sen bikere senin olmayan birine kendini teslim etmissin.Aslinda sen kendine deger vermiyosun karsindan nasil beklersin

Hanımlar,
konu sunum kısmına takılı kalmasın lütfen, üsluplara da dikkat edelim rica ediyorum.

Peki bana akil verin ben nasil cikacagim bu durumdan kendimi nasil toparlayacagim.

Aslinda benim zoruma giden beni yikip tekrardan yikmasi bana sadece cinsellik icin gelmesi

Ben cidden bir gelecegimiz var sandim. Yoksa bunlara bulasirmiydim sanmiyorum. Cok guvendim ondan bu kadar tantana

Normalde o kadar cekingen insanlarla konusmaya o kadar korkan bir tipimki evet hareketleri ters geldi kac kere kovdum o kostu bana geldi. Ben artik tukendigimi hissediyorum. Kimseye boyle baglanamam gibi hissediyorim.

Tesekkurler yorumunuz icin evet bende sevdigini dusunmuyorum sadece zor zamanlarinda beni elinde tutmak istiyoe.

Bana bulasmasin artik kime donerse donsun. Numarami degistirdim bugun itibariyle yeni bir hayat beni bekliyor.

Cok uzuldum arkadasiniz adina kendini toparlayabildi mi peki toparladiysa nasil yapti bunu

Insallah ikincisinin agir bastigi gunler bana gelir.

yaşayan herkes kendini toparlar bu yaşamanın bir kanunudur.
neden toparlayamayasın hadi kalk kendine çeki düzen ver . kimsenin seni cinsel obje olarak görmesine izin verme. güzel bir tatil yap yeni arkadaslıklar kur yaşamaya bak. kendini günah a girebileceğin bir ortamda hissediyorsan oradan uzklas en iyi korunma yöntemidir.
sevgilerimle

Bekaret birine sunulmak için var olan birşey değil. Şunu bir aşabilsek keşke. Adam çapkına benziyor bir kere seni terkedip nişanlanıp geri dönmesinden karakterini yorumla yani. Kendi yoluna bak

Back
X