Megerse KV'min teşhisli, Psikolojik Problemleri Varmis :(

miseyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
77
35
88
İzmir
slm kizlar,

Daha onceden actigim konuyu okuyan, iyi kotu yorum yapan arkadaslarim olmustu... KV tutarsiz, asiri ofkeli ve celiskili davranislarinin sebebi megersem psikolojik sorunlar yuzundenmis. Bunu nisanlim yeni itiraf etti bana... Yazin olan olaylarin etkisini hala atamiyordum uzerimden... ve bu konulari nisanlimla tekrar konustugumda, kvnin hasta oldugunu simdi, ustunden aylar gectikten sonra soyledi!

Ne diyecegimi ne yapacagimi bilmiyorum, cok uzuldum... teşhisi unuttum simdi ama dengesizlikle alakali... yuce Mevlam ins sifa verir.

Ama simdi benim duygularim karman corman oldu :( bana cektirdiklerinin hepsini unutacakmiyim.. hicbisey olmamis gibimi davranmam gerekiyor? Dugun hazirliklar tam gaz devam ederken iki taraf hala birbiriyle konusmuyorlar... Yani benim ailem istiyor ama onlar aramiyor, dolaysiyla benim tarafta aramiyor...

Sabretmek ise yararmi? en azindan yasanan olaylari kisisel olarak algilamiyorum, buda beni sevindirdi az cok :)

canım bende nısanlıyım 6 ocakta dugunum olacak allah nası ederse psıkolojık rahatsızlıgı varmmıs bunu aılene soyle anlat boyle boyle de yoksa saglıklı bır ılıskınız olurmu bılemıorum sadece esler evlenmıyor bırbırlerıyle aılelerde evlenıyor ben bunu anladım evlenınce aynı evdemı oturacaksınız?

canım bende nısanlıyım 6 ocakta dugunum olacak allah nası ederse psıkolojık rahatsızlıgı varmmıs bunu aılene soyle anlat boyle boyle de yoksa saglıklı bır ılıskınız olurmu bılemıorum sadece esler evlenmıyor bırbırlerıyle aılelerde evlenıyor ben bunu anladım evlenınce aynı evdemı oturacaksınız?

yok cnm ayni evde degil, hatta ayri ulkelerde yasayacagiz.. ama evet haklisin (diger arkadas gibi). aileme anlatmaliyim bunu :(

Benimkinin de var, biliyorum eminim. Ama kabul edip tedavi olmuyor. En azından hasta olduğuna dair eminsiniz. Kabul etmeyenle uğraşmak çok zor.

ayrı ülkelerde olacak olmanız büyük bir avantaj bence size..sevginin dediği gibi problem kabullenilmemiş olsaydı daha zordu senin için.kocana iş düşüyor artık.yürütmeye niyeti varsa bu ilişkiyi onunda mecbur ikiniz arasında denge kuracak.boşver he de geç.büyüklük sende kalsın.birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz.mesafeli bir muhabbet iyidir.evinin içinde huzur kocanda anlayışlı olduktan sonra dışarda ne olmuş ne bitmiş kim ne demiş ne etmiş vız gelir tırs gider..

slm kizlar,

Daha onceden actigim konuyu okuyan, iyi kotu yorum yapan arkadaslarim olmustu... KV tutarsiz, asiri ofkeli ve celiskili davranislarinin sebebi megersem psikolojik sorunlar yuzundenmis. Bunu nisanlim yeni itiraf etti bana... Yazin olan olaylarin etkisini hala atamiyordum uzerimden... ve bu konulari nisanlimla tekrar konustugumda, kvnin hasta oldugunu simdi, ustunden aylar gectikten sonra soyledi!

Ne diyecegimi ne yapacagimi bilmiyorum, cok uzuldum... teşhisi unuttum simdi ama dengesizlikle alakali... yuce Mevlam ins sifa verir.

Ama simdi benim duygularim karman corman oldu :( bana cektirdiklerinin hepsini unutacakmiyim.. hicbisey olmamis gibimi davranmam gerekiyor? Dugun hazirliklar tam gaz devam ederken iki taraf hala birbiriyle konusmuyorlar... Yani benim ailem istiyor ama onlar aramiyor, dolaysiyla benim tarafta aramiyor...

Sabretmek ise yararmi? en azindan yasanan olaylari kisisel olarak algilamiyorum, buda beni sevindirdi az cok :)

psikolojik sorunlar da teşhisi koyulduktan sonra fizyolojik rahatsızlıklar gibidir. kişiyi suçlayamayız sonuçta değil mi? geçmişte neler yaşayıp bu hale geldiğini bilemeyiz. bence şimdilik bunların üstünde çok durma ama aile bildir durumu. en azından seninkinin hastalığı varmış burada bir sürü insan neler çekiyor kvalideden.. geçmişi unut ya da unutma ama çok takılı kalma.sana bir şey kazandırmaz... zamana yay barışmalarını da ailelerin..bence çok sorun yok şu aşamada.

Back
X