• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mehaba bayanlar gss ssk sayfasında sorgu yapın yuklu borc cıkıyor

Tatlım eşiminde 2000lira çıkıordu. Sonra inceleyince aslında çalıştığı dönemler içinde prim yazdıklarını gördük. Başvuru yaptık. Yanlışlık olmuş dediler. Aildiler evlenmeden önce bir ay birde askerden önce 2 aylık işsizliği vardı. Total 90lira civarı bişey çıktıydı. Sizde mutlaka kontrol edin.

bende eşiminkine bakıyım. ssk nın sayfasına girdim. bir ton yer var hangisinden bakılıyor

Google'dan arayarak bulabildim.

Eklentiler

• SGK.webp
    SGK.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 79
Genel sağlık sigortası. 2012 yılında yürürlüğe girdi. Kimse sigortasız kalmasın diye işten çıkana, okuyana veya çalışmıyor olanlara şak diye yapılan borç
SİNİR OLDUM YA BENDE 04,2012 DE İŞE BAŞLADIM ÖNCEKİ YILLARDADA 6 7 AY ÇALIŞMIŞLIĞIM VARDI.SÖKE SÖKE ALACAKLAR BU PARAYI YAPILANDIRILIYORMUŞ ALLAHTAN.SİNİR OLDUM NE ZAMAN SON ACABA

SİNİR OLDUM YA BENDE 04,2012 DE İŞE BAŞLADIM ÖNCEKİ YILLARDADA 6 7 AY ÇALIŞMIŞLIĞIM VARDI.SÖKE SÖKE ALACAKLAR BU PARAYI YAPILANDIRILIYORMUŞ ALLAHTAN.SİNİR OLDUM NE ZAMAN SON ACABA

Kaç aylık borç çıkıyor size ? Ve o aylar içinde çalışıyor muydunuz okuyor muydunuz vs ?

herkese tek tek cevap mı atıyorsunuz? merak ettim kendiminkini kontrol edeceğim ama vallahi bulamadım neye basıyoruz bir söyleseniz?
canım lınkı yazmıstım ama bazı arakadaslarda hata verdıgı ıcın sıldım lınkı bı sorun olmasın dıye bulamadıysan atım lınkı sanada

canım 1 ay suresı varmıs yapılandırmanın barı haber verseler oda yok bızde soka gırdık ama mecbur oduycaz

Back
X