mehir ve çeyiz dizimi hk.

butterflyh

..prensess..
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
87
0
86
İstanbul
KIzlar hepinie merhaba.Nasip olursa ablam bu ayın sonunda evlenicek.Damat tarafı Arnavut kosova-Priştineli en başndan beri bazı sorunlar oldu mesela nişanda ablam saat istedi die aldıkları 2 bileziği inat yapıp takmadılar bi tanesini taktılar.yine cıngarlık çıkarmadık.eşya alımında ev diziminde herşeyin en ucuzuna kaçtılar,ablama hiç değer vermediler hep benimmi ben diyip direttiler bizde sanki oğlan tarafıymışız gşiibi ablam sevio çocukta sevio die hep sustuk herşeyi sineye çektik.ev kiralandı eşyalar falan alındı.şimdi nasip olursa bu pazar çeyiz serilcek.ama kadın tutturmuş cumartesi gecesi gelip çeyizleri alalım eve götürüp bırakalım ppazar sabahtan bayanlar gidip yerleştirsin.yok efendim insanların bi pazarı varmış damat erkek arkadaşlarını taşımaları için erkenden uyandırazmış ayıp olurmuş.ne var sanki bi gün de çeyiz bu erken uyansınlar.uygun bi dille bunları anlatıorz ama kadın nuh dio peygamber demio.çok cimri oldukları için güvensizlk yaşıoruz ne olup ne olmamak var eşya taşınmıoki çeyiz bu bi saatte taşınır snra da akşam geç vakite kadar hep bir elden dizilir ev dioruz ama nie benm dediğim olmuo die kadın bastırıo..hep sitem kahır edio .. siz söleyin arkadaşlar böle şelerde kız evine uyulmazmı.?? şimdidde tutturmuş imam nikahı oğlan evinde ya da gençlerin oturcaı evde olsun sizde olmasın dio.artık babam girdi devreye kızım daha bnm soyadını taşıo benden allahın huzurnda isticeksiniz bizde ağırlayalım sizi dio adam yok da yok bu kadar inat görmemiştk ya..ayrıca dioki mehir istenmicek kız bizim durumumuzu bilio canın sağolsun dicek dio kadın adi ya böle bişiey olabilirmi?makul olan ne ise o mikltarda bişi istenir dioruz yok dio hadi oğlum öldü noolcak dio...ozaman bitsin yeter artık ya falan dedi dün telde.şimdi oğlanla ablamn arası açıldı kalmış düğüne 20gün ailecek hepimiz sarsıldık.kızlar allah için siz söleyin biz mi hatalıyız..çıkmaza düştük..sizde bu konudaki tecrübelerinizi ne olur belirtin..şmdiden tşk.ederim.

ay ypok bu kadın çekilmez. psikopat mıdır manyak mıdır nedir. bu kadının çıkaracağı sorunlar bitmez söyleyim. bugün bişey yarın bambaşka bişey. haklarında hayırlısı olsun. diretmeyin bence sonuç için. oluruna bırakın. kadın yok bitsin diyosa da bitirin gitsin. şu aşamada böyle densizlikler yapıyorsa evlendikten sonra katlanamazsınız

konuyu yeni gördüm tam mesaj yazacaktım ki son mesajını okudum
ablanın da ailenizin de hakkında hayırlısı olsun
düğüne bu kadar az zaman kala nişan atılması herkes için korkunç bişey olmalı
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bundan sonra