Mehmet ali erbil'le aşka gel tv8

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
tv8de malinin yeni programı başladı kızlar geçen sezon tnt deydi..çook güzel olmamakla beraber insanı eğlendiriyo açıkçası dert izlemektense bunu izlemeyi tercih ederim ben seviyorum valla özellikle şu seyirci diye oturanlara hayranım hepsi ayrı bi film :1: bu programdada evlilik programlarını tiye alma olayı söz konusu..inş malinin potlarıyla yayından kaldırılmaz..

bu arada yorumcu baba vardı o noldu acaba yaa sırf onun için izliyordum valla bi ara :1::1:

[sıze=3]tv8de malinin yeni programı başladı kızlar geçen sezon tnt deydi..çook güzel olmamakla beraber insanı eğlendiriyo açıkçası dert izlemektense bunu izlemeyi tercih ederim ben seviyorum valla özellikle şu seyirci diye oturanlara hayranım hepsi ayrı bi film :1: Bu programdada evlilik programlarını tiye alma olayı söz konusu..inş malinin potlarıyla yayından kaldırılmaz..[/sıze]

canım bende duydum bunuda denk gelemdim hiç hangi günler saat kaçta oluoyr :1:

canım bende duydum bunuda denk gelemdim hiç hangi günler saat kaçta oluoyr :1:

canım tv8 de saat 15.00 birazda geçebiliyor saati 15.15filan iyi oluyo ya arada dalgasına izlediğim şeylerden biri :1: yorumcu babaya hastayım gene çıkıyor bu programda hemde bu sefer gangam style dansıyla :90:

canım tv8 de saat 15.00 birazda geçebiliyor saati 15.15filan iyi oluyo ya arada dalgasına izlediğim şeylerden biri :1: yorumcu babaya hastayım gene çıkıyor bu programda hemde bu sefer gangam style dansıyla :90:

aayy unutmazsam bakıyım bende ya stres atarım biraz :1::1:

Back
X