Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ben Aralık ayında meme küçültme oldum bugünde karın germe için gün alamaya gidiyorum hocamdan çok memnunumKızlar aranızda Mehmet Haşim Güner’e ameliyat olan veya yakını ameliyat olan var mı? Hakkında çok fazla bir şey bulamadım.
Görüşmeniz nasıl geçti? Karar verebildiniz mi?Ben ben Aralık ayında meme küçültme oldum bugünde karın germe için gün alamaya gidiyorum hocamdan çok memnunum
Gün gittiğimde hastaneden ayiralacagini bu yüzden ameliyat burda yapamayacağını söyledi kendi muaynehanesini acicakmis onu bekliyorum canım üzüldüm baya sanırım bir aksilik oldu hastane ile anlasamadi iseGörüşmeniz nasıl geçti? Karar verebildiniz mi?
Ne zaman açacağına dair bir tarih verdi mi?Gün gittiğimde hastaneden ayiralacagini bu yüzden ameliyat burda yapamayacağını söyledi kendi muaynehanesini acicakmis onu bekliyorum canım üzüldüm baya sanırım bir aksilik oldu hastane ile anlasamadi ise
Malesef şuan için belli değilmiş o yüzden bekliyorum bendeNe zaman açacağına dair bir tarih verdi mi?
Ben oldum 20 haziranda.hayatimda verdigim en dogru karardi.harika gecti.mukemmel birsekilde karinim gerildi.lipo yapildi. Popoya yag ekledi..dikisler harika gobek deligim harika.gorenler randevu aliyor. Baskasina yaptiranlar kendiyle kiyasladi.tam 3 arkadasima unlu drlar berbat yaomislar duzeltme ameliyati bile oldular.cok sansliyim.Kızlar aranızda Mehmet Haşim Güner’e ameliyat olan veya yakını ameliyat olan var mı? Hakkında çok fazla bir şey bulamadım.
Evet abla sen şanslısın bende olucaktim ama malesef hoca hastaneden ayriliyormus o yüzden yapmıyor şimdi kendi muaynehanesini acicakmisBen oldum 20 haziranda.hayatimda verdigim en dogru karardi.harika gecti.mukemmel birsekilde karinim gerildi.lipo yapildi. Popoya yag ekledi..dikisler harika gobek deligim harika.gorenler randevu aliyor. Baskasina yaptiranlar kendiyle kiyasladi.tam 3 arkadasima unlu drlar berbat yaomislar duzeltme ameliyati bile oldular.cok sansliyim.
Kendi yerinde olursun hayatim.. bilmiyordum ama öğrenirimEvet abla sen şanslısın bende olucaktim ama malesef hoca hastaneden ayriliyormus o yüzden yapmıyor şimdi kendi muaynehanesini acicakmis
Ptesi gittim canım bekliyecem süre vermedi ama Instagram'da filan takipte olucam artık zaten hocama da dedim sizi beklicem hocam başka doktor arayışına girmiyorum haberinizi bekliyorum dedim.Kendi yerinde olursun hayatim.. bilmiyordum ama öğrenirim
Anladim cnmPtesi gittim canım bekliyecem süre vermedi ama Instagram'da filan takipte olucam artık zaten hocama da dedim sizi beklicem hocam başka doktor arayışına girmiyorum haberinizi bekliyorum dedim.