Anti-Aging Mehmet öz'den toksin attırıcı formül!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mihriban_yk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
M

mihriban_yk

Ziyaretçi
selam kıslar bugün derya baykalın programında verdiler hemn yazmak istedim toksin attırıcı detoks zayıflamaya yardımcı imiş ayrıca bunun içine buğday çimeni suyu muhahhak duymuşunuzdur birazda ondan koydumu birbuçuk kilo sebzenin bütün minarel enzim ve vitaminlerini almış oluyormuşunuz ..

malzemeler:
iki adet salatalık
kereviz sapı
ıspanak
maydonoz
limon

bunların suyunu mutfak robotundan çıkartıp günde iki üç bardak içilecek ..
tam ölçü verilmedi ama siz taze taze içmek için bir subardağına göre ayarlarsınız..
ayrıca bunu söğleyen uzman bayan önceden çok şişmanmış bu karışımında katkısıyla zayıflamış ..
ayrıca çok sağlklı buldum bende her yönden yemeklerden önce aç karnına içilecek
umarım doğru aktarmışımdır formül bu yapmak isteyen buyursun..

bu formül MEHMET ÖZ'ün detoks içeceği imiş arkadaşlar .. programda altta yazı geçiyodu yazdım sizlere hemen...

Son düzenleyen: Moderatör:
çim suyunu anlatayım arkadaşlar programdan dinliyorum:bildiğimiz çimen suyu değil

programda yapılan çim buğday tohumundan suya konup iki gün bekletip 12 saate bir suyu değiştirilip filizlenmeye başlayınca üzerünü kapatacak şekilde toprakla örtülecek şekilde özle çim tepsisi varmış yada neye isterseniz dikilecek çıkan çimler kesilip özel makinası varmış çok ucuzmuş dediklerine göre suyu sıkılıp bir çay bardağı dörtte biri her sabah içilicekmiş makianası olmassa katı meyva sıkacağındadanda olur dedi anlatan bayan başka tohumlardanda olurmuş onları tam anlayamadım..
çim suyu çok faydalıymış insan vucudu için taze bitkilerin tüm filizleri insan vucudunu yeniler arındırı sağlıklı olmasını sağlarmış ben denicem bakalım olacakmı..
arkadaşlar anladıklarımı sizlere aktardım başka izelen varsa onlar beim kaçırdıklarım varsa ekleyebilir..

ohoooooo yetıstırecen.makınasını bulacan.sıkacan.uzun ıs.ben tembelım bu konularda.yazarım ama yapmam hıc.aslında yapmk lazım.

canım ama bildiğimiz aşurelik buğday değil çünkü onlar işlenmiş, buğdayın organik olması lazım ayrıca toprağın da öyle otacının sitesine bakabilirsin verdiğin bilgi içinde ayrıca teşekkürler...

bir sitede bugday cimi yapma makinasi ve hatta bugday cimi sikma makinasi satiliyordu, fiyati bence pahali ama,, bende yapmak istiyorum ama bazi tariflerde ,,gazete ile topragin uzerini ortun islatin diyor, bence bu cok zararli gazetenin uzerindeki zehirli boya maddeleri topraga ve sonra cime gecer, bence bunun yerine uygun gordugunuz bir bez ile kapatmak faydali.

BUYRUN ARKADASLAR BIR ALINTI BELKI YARARLANIRSINIZ BUNDANDA
Ben yeşil mercimeği çimlendiriyorum. (Nohut ve maş fasulyesi de oluyor)Aynu prensip buğday için de geçerlidir.

Işık geçirmeyen, kapaklı, yayvan bir cam kap, yoksa plastik dondurma kutuları kullanın. 1 avuç mercimeği kabın içine koyun, üzerini örtecek kadar su koyun, karanlık bir yerde (her gün açtığınız bir mutfak dolabı olursa orada unutmazsınız) 1 gün tutun. 24 saat sonra suyu süzüp taze su koyun ve onu da süzün. Bu işlem mercimeği çürümeden ıslak bir şekilde tutmanızı sağlayacaktır. Her gün mercimeği yıkayıp suyunu süzün. Kabın kapağını kapatırsanız mercimeklerin kurumasını önlersiniz. Birkaç günde mercimek çimlenir. Bitkisi 1-2 cm büyüyünce yenebilir. Sıcak ve karanlık ortamda hızla büyüdüğünden buzdolabında tutun.

Çimlenmiş bitkinin üzerine limon sıkıp veya salatalarınızda kullanabilirsiniz. Tadı çocukluğumuzda satılan taze nohuta benziyor.

GENE FAYDALI BIR ALINTI
* 1- Buğday çimi: Birkaç avuç buğday bir kaba oda sıcaklığında (15-20) derece üzeri suyla örtülecek şekilde bırakılır. 24 saat sonra su boşaltılır. 1 gün bu şekilde bekletilir ve daha sonra hergün sadece nemlendirecek miktarda su serpiştirilir. 1-2 gün içinde filizlenme başlayacaktır. Bundan sonra uzun süre dayanması ve çabuk bozulmaması için buzdolabına konulur. Buğday filizi çok kuvvetli bir gıda olduğu için günde 2-3 çorba kaşığından fazla alınmaz.

çok teşekkürler ...
annem böyle bir tariften söz ediyordu ama hatırlamıyordu tam..
bu işimize yarayacak..

Faydalı bilgiler paylaştığın için sağolll kaydirigubbakcemile5

Bugday cımı tohumunu nerden tedarık edecegız pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…