Mehmet Salih yağmahan burun estetiği

Kemence

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
408
475
103
32
Mehmet Salih yağmahan a burun estetiği yaptırannn var mı

Mehmet Salih yağmahan a burun estetiği yaptırannn var mı
Evet ben yaptırdım yaklaşık 20 gün olacak şu anlık memnunum bende septum deviasyonu ve konka hipertrofisi vardı ciddi anlamda nefes alma ve sürekli oluşan tıkanıklık problemlerim vardı özellikle geceleri mahvoluyordum bu yüzden işin estetik boyutu benim için nispeten ikinci plandaydı bu yüzden özellikle eli iyi bir kbb uzmanı aradım ve Salih Hocayı buldum Ameliyat sonrası hem fonksiyonel hemde estetik açısından beni tatmin etti diyebilirim zaten kendisi de doğal burunlar yapıyor ve genel olarak ameliyat öncesi buruna neler yapılacağı ile ilgili bilgilendirmeside iyidi ben memnun kaldım yani. Ameliyata ve sonraki sürece gelecek olursak beklediğimden daha iyi geçti morluklar ve şişme minimum düzeyde oluştu ve 4. Günden sonra tamamen geçti İlk 48 saat çok zordu ve ağrılıydı kanamalarım vardı bu 48 saatlik süreçte kilit nokta sürekli buz uygulama yapılmalı ve çok hareket etmemek öksürmemek çorba ve çok yumusak gıdalar dısında yemek yememek bu çok önemli benim sık kanamaların sebebi ilk gün poğaça yemeye çalışmamdı 🥲böyle şeylerden kaçınmak gerekiyor ama sonrasi gayet iyi ve beklediğimden rahat geçti. Burun içinde sıkıntılarınız varsa Salih Hocayı gerçekten iyidir her türlü öneririm ama sadece estetik amaçlı yapmak istiyorsanız nasıl bir burun istediginiz çok önemli özellikle yaptırmak istediğiniz tipte burunları yapan doktorlara bakın(daha açılı, kalkık ya da düz doğal vs)genellikle plastik cerrahlar daha kavisli ve hokka burun dediğimiz minnoş burunları daha çok yapıyor ben şahsen genel olarak minik kalkık burunları pek sevmem(sonuçta barbie bebek olmaya gerek yok) ama tabi zevk meselesi bazılarına gerçekten çok yakışıyor mükemmel oturuyor yüzlerine lakin ben daha doğal ve düz burunları sevdiğimden ve artık nefes alabildiğimden gerçekten mutluyum ve memnunda kaldım her bakımdan 😊

Arkadaşlar ben Mehmet Salih yağmahana ameliyat oldum eski burnum hafif eğriydi şuan daha eğri revizyon olmak zorunda kalacağım sanırım.
Eğri ve sorunlu Burnunuz varsa kesinlikle bulaşmayın ben ameliyattan sonra başka hastalarına ulaştım rahat 10 kişi memnun değildi bir kısmı eğrilikten bir kısmı nefes şekilden memnun olmayan insanlar vardı. Dr bey hatasını asla kabul etmiyor. Uzak durun.

Back
X