A arkeoloji Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2022 99 29 18 36 27 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #1 Mehtap Polat ile tüp bebek deneyen başlayan var mi pozitif i gören oldu mu
S smaicin Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2023 155 76 18 30 28 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #2 arkeoloji .!.: Mehtap Polat ile tüp bebek deneyen başlayan var mi pozitif i gören oldu mu Genişletmek için tıkla... Evet ben canım 7 haftalık gebeyim
arkeoloji .!.: Mehtap Polat ile tüp bebek deneyen başlayan var mi pozitif i gören oldu mu Genişletmek için tıkla... Evet ben canım 7 haftalık gebeyim
A arkeoloji Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2022 99 29 18 36 28 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #3 smaicin .!.: Evet ben canım 7 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... Yaa maşallah peki transfer ve yumurta toplama işlemi nerede yapıldı novaart mi anatolia da mi
smaicin .!.: Evet ben canım 7 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... Yaa maşallah peki transfer ve yumurta toplama işlemi nerede yapıldı novaart mi anatolia da mi
S smaicin Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2023 155 76 18 30 29 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #4 arkeoloji .!.: Yaa maşallah peki transfer ve yumurta toplama işlemi nerede yapıldı novaart mi anatolia da mi Genişletmek için tıkla... Novaart'ta yapıldı canım
arkeoloji .!.: Yaa maşallah peki transfer ve yumurta toplama işlemi nerede yapıldı novaart mi anatolia da mi Genişletmek için tıkla... Novaart'ta yapıldı canım
T tmrshtn Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2024 4 1 1 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #5 smaicin .!.: Evet ben canım 7 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... Bende gitmeyi düşünüyorum nasıl acaba iyi mi? İnternette çok az yorum var hakkında
smaicin .!.: Evet ben canım 7 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... Bende gitmeyi düşünüyorum nasıl acaba iyi mi? İnternette çok az yorum var hakkında
S smaicin Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2023 155 76 18 30 18 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #6 tmrshtn .!.: Bende gitmeyi düşünüyorum nasıl acaba iyi mi? İnternette çok az yorum var hakkında Genişletmek için tıkla... Ben gayet memnunum cnm 10 haftalık gebeyim Mehtap hanımla tedavi yaptık
tmrshtn .!.: Bende gitmeyi düşünüyorum nasıl acaba iyi mi? İnternette çok az yorum var hakkında Genişletmek için tıkla... Ben gayet memnunum cnm 10 haftalık gebeyim Mehtap hanımla tedavi yaptık
T tmrshtn Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2024 4 1 1 30 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #7 Teşekkür ederim bende gittim çok ilgilendi ve gayette samimi bir doktor. Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Teşekkür ederim bende gittim çok ilgilendi ve gayette samimi bir doktor. Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
H Hasibe39 Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2022 2 0 6 20 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #8 Ben negatif aldım Son düzenleme: 20 Mayıs 2024
queenation Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2021 133 70 48 32 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi arkeoloji #9 arkeoloji .!.: Mehtap Polat ile tüp bebek deneyen başlayan var mi pozitif i gören oldu mu Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de mehtap hoca ile ikincide pozitif gördüm. 11 haftalık gebeyim.
arkeoloji .!.: Mehtap Polat ile tüp bebek deneyen başlayan var mi pozitif i gören oldu mu Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de mehtap hoca ile ikincide pozitif gördüm. 11 haftalık gebeyim.