Mei Tai sling yada slingo hug kullananlar! bilgi paylaşalım.

lalabel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
129
45
98
45
merhaba,
kızım 3 aylık araba kullanmak her zaman kolay olmuyor.
yakın mesafelerde özellikle başka taşıyıcı gerekiyor. kanguru kullanmak istemiyoruz. araştırdım ve MEİ TAİ ya da SLİNGO HUG'u buldum
kullananlar varmı?
memnunmusunuz?
rahatmı?

nasıl yapıldığını dikilmesini ve kumaşını tarif edebilecek varsa sevinirim. yapımını bulamadım. teşekkürler.

o markalari bilmiyorum ancak bana 2. el hediye olaeak baska bi marka geldi. 3 gunde takmayi ogrendim .:) mukemmel rahat bi alet.kesinlikle kullan. arabadan daha iyi.alis veriste araba iyinolutlyor ama

o markalari bilmiyorum ancak bana 2. el hediye olaeak baska bi marka geldi. 3 gunde takmayi ogrendim .:) mukemmel rahat bi alet.kesinlikle kullan. arabadan daha iyi.alis veriste araba iyinolutlyor ama

nasıl bişey bilgi verirsen araştırırım. bunlara benze bişeymi farklımı?

merhaba,
kızım 3 aylık araba kullanmak her zaman kolay olmuyor.
yakın mesafelerde özellikle başka taşıyıcı gerekiyor. kanguru kullanmak istemiyoruz. araştırdım ve MEİ TAİ ya da SLİNGO HUG'u buldum
kullananlar varmı?
memnunmusunuz?
rahatmı?

nasıl yapıldığını dikilmesini ve kumaşını tarif edebilecek varsa sevinirim. yapımını bulamadım. teşekkürler.
Canım ben pazardan 10₺ ye esnek bi kumaş aldım,5 metre. Onunla wrap sling şeklinde bağlıyorum, mesela karşı sitenin altındaki markete rahatlıkla gidip geliyorum.

Bende merak ediyorum bunlari. Sen buldun mu? Ayrica baby wearing turkiye sayfasinda bayanlar mei tai yapiyorlar olculerini de vermisler.

Back
X