Lekeler, Çiller Melazma ve bakır spiral

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Yasemen79

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
205
28
643
Herkese iyi akşamlar.
Yüzümde, özellikle alın, yanak, çene ve bıyık bölgesinde baş edemediğim cilt lekeleri var. Bir süredir bu durumla uğraşıyorum. Araştırmalarımda bakır spiral ile bu lekeler arasında doğrudan bir bağlantıya rastlamadım, ama yine de merak ediyorum.

Bakır spiral kullanan ve cilt lekesi yaşayan var mı?
Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi duymak isterim.

Şimdiden teşekkür ederim 🌸

Melazmayı hormonlar tetikliyor hormonlu spiral olsa belki nedeni olabilirdi ya da doğum kontrol hapları hamilelikte de olabiliyor. Siz dışarı güneş koruyucusuz asla çıkmayın melazmanın 1 numaralı düşmanı güneş. Niacinamide, retinol, peeling etkili asitler iyi geliyor melazmanın rengini açmak için

Melazmayı hormonlar tetikliyor hormonlu spiral olsa belki nedeni olabilirdi ya da doğum kontrol hapları hamilelikte de olabiliyor. Siz dışarı güneş koruyucusuz asla çıkmayın melazmanın 1 numaralı düşmanı güneş. Niacinamide, retinol, peeling etkili asitler iyi geliyor melazmanın rengini açmak için
Teşekkür ederim. Bende acaba spiral vücutta bir iltihabı tetikledi, o da hormon dengesini bozarak melazmayi tetiklemis olabilir mi diye merak ettim. Evet belki doğrudan etkisi yoktur ama dolaylı yoldan olabilir mi?

İki saatte bir yenilemeye çalışıyorum güneş kremini. Bakımlarımi da devam ediyorum. Malesef fayda göremiyorum. Ama en azından artmamasi için elimden geleni yapıyorum.

Back
X