meleğim beni terketti...

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
bugün doktora gittim sabah çok hafif lekelenmem olmuştu. doktor bebeğin kalbinin durduğunu söyledi. emin olmak için başka bir ultrason makinesinde inceletti. malesef bebeğimin kalbi 1hafta önce durmuş. ve ben farketmemişim. dün gece rüyamda bir kız bebek görmüştüm. o kadar güzeldi ki hayatımda o kadar güzel bir bebek görmemiştim. sanki melek dedikleri bu olsa gerekti. ve uyandığımda garip bir histir anladım bebeğimi kaybettiğimi. bir taraftan ağıyorum bir taraftanda Allahım kısmet etmemiş bana, o isteseydi olurdu ama istemediğine göre hayır bunda değilmiş diyorum. bir taraftanda kendimi suçluyorum. yediğim badem çağlalarını falan düşnüyorum acaba onlar mı sebep oldu diye.. ama çıkamıyorum işin içinden. yarın ilaçla düşürecekler bebeğimi. daha önce bunu yaşayan var mı bunu zor bir operasyon mu? bebeğim 10+3te ölmüş. o hayatımı kabusa çeviren bulantılar geri gelseydi de yaşasaydı bebeğim ama kısmetten ve kaderden öteye gidilmiyor hayattan. Allah bu acıyı yaşayanlara sabır versin yaşamayanlara yaşatmasın ve daha kötü dert vermesin

Canım cok uzuldum basınız saolsun
Ama lutfen kendini suclama. Bu senin elinde olan bir sey değil ki, takdir_i ilahi.
Zaten cok zor bir surec olmalı, bir de kendini bu sekilde yıpratma lutfen
Operasyonla ilgili bir bilgim yok malesef:(

canım inan çok üzüldüm ve de çok iyi anlıyorum seni. benim de bebeğimin kalbi durmuş 9+3 te 4 gün sonra kontrole gittiğimizde öğrendik ve 5 martta kürtaj oldum. çok zor bi süreç ama Rabbim böyle münasip görmüş sabretmekten daha güzel bir çaremiz yok Allah hepimize hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin inşallah. ilaçla düşük nasıl oluyor hiç bilmiyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah

canım geçmiş olsun.. benzer durumlar yaşadık hepimize geçmiş olsun..
bağdemle çağlayla değil canım kendini üzme o yüzden.. demek ki gelişmesinde birşeyler eksikmiş. büyüyememiş. ben de kalbi durduğundan kürtaj oldum. 5-6gün öncesinden durmuş..
canım ilaçla düşürmek mi.. nasıl yani ya.. benimkini ilaç verdiler ama kanama oldu sonra kürtajla aldılar..yani kalbi duranlara öyle yapılıyor diye biliyorum. ama düşük yapanlara bir an önce parçalar düşsün diye ilaçlar vererek düşmesini sağlıyorlar sanırım..

canım güçlü ol sabırlı ol inşallah kolay atlatırsın.. tekrar anne olacağını düşün onun sağlıklı olmasını iste.. bundan güç al.

valla bilmiyorum ki arkadaşlar . ap vereceğiz dedi doğum sancısı gibi sancın olacak dedi sonra kalan parçaları biz temizleyeceğiz dedi. dedi bişeylerde ben o an kendimi suçlayacak bahaneler buluyordum. ama şuan düzeldim. Allah bir kulu yaratacaksa yaratır yaratmayacaksada bir sebep gönderir alır onu. takdir Allahtan.

canım başın sagolsun cok uzuldum :(
bende ekimde kurtaj oldum bos gebelik yuzunden.tekrar hamile kaldım ama olmadı.su an kanamam var dusuk yasıyorum.cok uzgunum cok agladım.ama bi yandanda cabuk toparlanp tekrar istyrum.Allahım bidaha yaşatmasın :(

arkadaşım başın sağolsun geçmiş olsun,

aynı şeyi daha yeni ben yaşadım
kontrole gittiğimde kalbi durmuştu 4 ay bitmiş 5. ayımdaydım

bir cuma sabahı 11 de yatışım yapıldı, 3 saatte bir hem ağız hem vajınal yoldan ilaç verdiler ve normal doğum yoluyla bebeğimi akşam 8 de doğurdum, sancı çekerken bol bol dua et sancı halindeki dualar rabbim kabul edermiş. Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebekler nasip etsin..

bugün doktora gittim sabah çok hafif lekelenmem olmuştu. doktor bebeğin kalbinin durduğunu söyledi. emin olmak için başka bir ultrason makinesinde inceletti. malesef bebeğimin kalbi 1hafta önce durmuş. ve ben farketmemişim. dün gece rüyamda bir kız bebek görmüştüm. o kadar güzeldi ki hayatımda o kadar güzel bir bebek görmemiştim. sanki melek dedikleri bu olsa gerekti. ve uyandığımda garip bir histir anladım bebeğimi kaybettiğimi. bir taraftan ağıyorum bir taraftanda Allahım kısmet etmemiş bana, o isteseydi olurdu ama istemediğine göre hayır bunda değilmiş diyorum. bir taraftanda kendimi suçluyorum. yediğim badem çağlalarını falan düşnüyorum acaba onlar mı sebep oldu diye.. ama çıkamıyorum işin içinden. yarın ilaçla düşürecekler bebeğimi. daha önce bunu yaşayan var mı bunu zor bir operasyon mu? bebeğim 10+3te ölmüş. o hayatımı kabusa çeviren bulantılar geri gelseydi de yaşasaydı bebeğim ama kısmetten ve kaderden öteye gidilmiyor hayattan. Allah bu acıyı yaşayanlara sabır versin yaşamayanlara yaşatmasın ve daha kötü dert vermesin

Allah sana ve ailene sabır versin tatlım, zor bir süreç ben de 14ünde kürtaj oldum benim de bebeğgim 10 haftalıktı, kısmet, ben de senin gibi öldüğünü duymadan önce rüyamda görmüştüm, kız olduğunu hissetmiştim:)
Rabbim herşeyin hayırlısını veriyor, doğsaydı belki hasta olucaktı ikiniz içinde üzücü olacaktı, inş bundansonra sağlıklı bir bebeğin olur, üzülme:) O cennette sizi bekleyecek

bebeğim karnımda ölmeden 2 gün önce aşırı badem çağlsı yemiştim. okadar yedimki karnım sanki 4-5 aylık hamileymişim gibi şişti. ben üzüntüyle ona bağlamıştım ama dün patoloji sonucumu aldım. yumurtalıkta iltihaplanma olmuş bu da bebeğin tutunmasını engellemiş.insan üzüntüyle farklı şeyler düşünüyor işte. hopladm zıpladım ondan düştü bahaneymiş. dünyada ona ait bir kontenjan yoksa melek olup gidiyor işte. ama biliyorum ki onunla diğer hayatta karşılaşacağız.

bebeğim karnımda ölmeden 2 gün önce aşırı badem çağlsı yemiştim. okadar yedimki karnım sanki 4-5 aylık hamileymişim gibi şişti. ben üzüntüyle ona bağlamıştım ama dün patoloji sonucumu aldım. yumurtalıkta iltihaplanma olmuş bu da bebeğin tutunmasını engellemiş.insan üzüntüyle farklı şeyler düşünüyor işte. hopladm zıpladım ondan düştü bahaneymiş. dünyada ona ait bir kontenjan yoksa melek olup gidiyor işte. ama biliyorum ki onunla diğer hayatta karşılaşacağız.

Allah yardımcın olsun..
Allah sabır versin..
İnşaallah bundan sonra sağlıklı, sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına alır, uzun uzun uzun yıllar beraber olursunuz..

Allah sabır versin canım çok üzüldüm ama takdiri ilahi bizim elimizden ne yazıkki hiçbirşey gelmiyor.. kendini üzüp yıpratma Rabbim en kısa zamanda yeniden bu duyguyu nasip eder inşallah.. bende istiyorum ama olmuyor sen en azından artık olduğunu biliyorsun kendini hiç üzme hep iyi düşün iyi olsun..

benim cennetteki minik meleğim. rahmime düştüğün günün yıl dönümü bugün. 1 sene önce bugün tutunmuştun bana. doğsaydın 3 aylık bebiş olacaktın. o süt kokunla bekle bizi yavrum. hiç büyüme olur mu. annen seni hiç unutmadı. rabbim seni ahirette görmeyi nasip etsin. cennet kokulum cennetinde çok mutlu ol

Back
X