bugün doktora gittim sabah çok hafif lekelenmem olmuştu. doktor bebeğin kalbinin durduğunu söyledi. emin olmak için başka bir ultrason makinesinde inceletti. malesef bebeğimin kalbi 1hafta önce durmuş. ve ben farketmemişim. dün gece rüyamda bir kız bebek görmüştüm. o kadar güzeldi ki hayatımda o kadar güzel bir bebek görmemiştim. sanki melek dedikleri bu olsa gerekti. ve uyandığımda garip bir histir anladım bebeğimi kaybettiğimi. bir taraftan ağıyorum bir taraftanda Allahım kısmet etmemiş bana, o isteseydi olurdu ama istemediğine göre hayır bunda değilmiş diyorum. bir taraftanda kendimi suçluyorum. yediğim badem çağlalarını falan düşnüyorum acaba onlar mı sebep oldu diye.. ama çıkamıyorum işin içinden. yarın ilaçla düşürecekler bebeğimi. daha önce bunu yaşayan var mı bunu zor bir operasyon mu? bebeğim 10+3te ölmüş. o hayatımı kabusa çeviren bulantılar geri gelseydi de yaşasaydı bebeğim ama kısmetten ve kaderden öteye gidilmiyor hayattan. Allah bu acıyı yaşayanlara sabır versin yaşamayanlara yaşatmasın ve daha kötü dert vermesin
bebeğim karnımda ölmeden 2 gün önce aşırı badem çağlsı yemiştim. okadar yedimki karnım sanki 4-5 aylık hamileymişim gibi şişti. ben üzüntüyle ona bağlamıştım ama dün patoloji sonucumu aldım. yumurtalıkta iltihaplanma olmuş bu da bebeğin tutunmasını engellemiş.insan üzüntüyle farklı şeyler düşünüyor işte. hopladm zıpladım ondan düştü bahaneymiş. dünyada ona ait bir kontenjan yoksa melek olup gidiyor işte. ama biliyorum ki onunla diğer hayatta karşılaşacağız.
allah herkese sabir versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?