meleğimi kaybettim bebeğim cennete uçsun

Green33

oğluşunun annesiii
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.235
15
158
45
İçel Mersin
canım benim hç üzülme herşeyde bir hayır vardır de benim bildiğim akdarı ile doğması mümkin olmayan bebekleri vücud kabul etmeyip düşüğe neden oluomuş hem tekrar hamile kalabilirsin böle düşün tabiki üzüleceksin ama sabırlı olmaya çalış

bebeğim bulutlarda meleklerle uçsun melekler göklerden ona gülümsesinler melekler onu korusun yüce rabbimizle cennette melekler onu kucaklarına alsınlar göklerden ona beni göstersinler göklerden baksın bebeğim

Canım benim inşallah en kısa zamanda allahım sana yeniden bebiş gönderir senin durumunda olup yeniden anne olan o kadar çok arkadaşım var ki, allahım sabrını versin.

bundan 4 yil önce bende 2 aylik bebegimi kanama sonucu kaybetmistim o zamanlar cok üzülmüstüm ama her zaman kendi kendimi teselli ettim elbette bir hayir vardir bu iste dedim.. belkide dogmamis bebegimde bir sorun vardi belki bir özür bir eksiklik vardi o yüzden tutunamadi?? bunu bilemem ama kaderdi bu dünyaya gözlerini acmadan gitti hersey takdir ilahi su anda belkide sana ne desem bos ama bak aradan 4 yil gecti benim 1,5 yasinda 1 oglum var bu resimde gördügün .. o yüzden kendi kendinin sabri olmayi bil canim hersey insanlar icindir . Allahim insallah ilerde en hayirlisini en sagliklisini nasip eder.

Canım 2 sene önce üç aylık bebeğimi kaybettim. Karnımda öldü. 7 ay sonra tekrar hamile kaldım. Allahım Elif'ime ömür versin inşallah.
Sakın isyan etme, Allahım en kısa zamanda yeni bir melek kokusu göndersin sana inşallah.

moralim bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum bende çekip gitsem keşke bu dünyadan
bunun bir imtihan dünyası olduğunu unutma gülüm
evet çok acı bi olay sana üzülme diyemem
lakin unutma düşük yapılan bebek ahirette annenin şefaatçisidir
dua et ve bekle sabırla hamdet doğurup kucağına aldıktan sonra bu olayı yaşasan daha yıkıcı olurdu
Rabbim merhamet edenlerin en merhametlisidir unutma
yeni bir bebekle seni yenileyecektir inşallah
Rabbim sabırlar versin gülüm

canım öncelikle Allahtan sana büyük sabır diliyorum...hiç kimsenin acısı aynı olamaz tabii ki ama bende bu aralar çok kötü bir durumdan çıktım.geçen hafta 5 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.amniyosentez sonuçlarım kötü geldiğinden dolayı...ççok kötü bir duygu yazarken bile ağlıyorum benim gibi arkadaşlar mayısta 6 aylık olacaklar ama ben şu anda kendimi eksik hissediyorum.Allah büyük,bir bildiği vardır diyerek susuyorum.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle döneceğimize inanıyorum...:gitme:

Back
X