Arkadaslar merhaba .derini dün dus aldırırken boynunda beze oldugunu farkettim...bugün hemen dr gittik.muayne etti.3adet var dedi.bogazına baktı kızarıklık ve beyaz kabarcıklar var dedi.öpücük hastalıgı olabilirmiş.ayy ben zaten kimseye öptürmüyorum...bu hastalıkta solunum yoluyla yakın temasla öpmeyle geciyormus.sadece olabilir dedi.ama o hastalıkta ates görünüyormmus sordu ates oldumu hiç diye hayır olmadı dedim.halsizlik iştahsızlıkta yok.bezenin biri nohut büyüklüğünde hareketli.dşğerlerini ben hissetmedim minik dr söyledi.tahlil yapıldı.sonuclar persembe günü alınacak.acaba sizdede böyle bu tarz bişey oldumu.aslında herkesin boynunda oluyor bendede v ar eşimdede..yani bogaz kulak enfeksiyonlarından oluyormus.
Ama arastırdım 1-2 ismini anmak istemediğim kötü hastalıktanda bahsediliyor cok korktum.safakla konustum oda eşine sordu saolsun içim biraz ferahladı.kızlar cok korkuyorum..kötü düşünmek istemiyorum...dua edin allah rızası için kötü bişey cıkması.allahım bütün yavrularımızı korusun.
Ama arastırdım 1-2 ismini anmak istemediğim kötü hastalıktanda bahsediliyor cok korktum.safakla konustum oda eşine sordu saolsun içim biraz ferahladı.kızlar cok korkuyorum..kötü düşünmek istemiyorum...dua edin allah rızası için kötü bişey cıkması.allahım bütün yavrularımızı korusun.
Son düzenleme: