Bu konuda basarılı olanlardan biride benim üç ay ayakta gezerek emzirdim hatta buraya kaç kere konu açtım sakın pes etme ve hiç birşey verme ben gün boyu emzirme ile uğraşıyordum hiç bir şey yapmıyordum allahım kolaylık versin yaşamayan bilemez
Ayakta, sallayarak, yaylanarak vs gibi yontemlerden hoslanmadi.
Eger kacirmazsam uyku uyaniklik arasi bir parca emiyor ama kendine geldigi an agliyor.
Neyse ki sizdeki bitmis, cok gecmis olsun.
Maalesef ki kaşıkla verilen sütü bebeğin aspire edememe durumu var ve riskli.. Siz beslenmenizle değişiklik yaparak başlayın farkı göreceksiniz... En kısa zamanda bu günleri gülerek hatırlayın
Ama cok farkli ya da cok agir bir sey yemedim diye hatirliyorum.
Bir tek semizotu yedim, sutun kalitesini artiyormus diye.
Ama onu gecen haftalarda da yemistim.
Yine de kontrol edecegim kendimi.
Kasikla vermek riskli miymis?
Zaten pek keyifsiz ve zahmetli bir is.
Emzirmedeki tadi tutmuyor tabi.
Cunku ikimiz de hem ruhen de doyuyoruz.
Beni izleyerek boncuk boncuk, elimi oksayarak, tutarak emdigi gunleri geri istiyorum
ayni donemde biim de basladi halen devam ediyor. yapabilecegin teksey emzirmek zamanl azaliyor. ayakta yatarak sarki soyleyerek konusarak uyurken agzina sokmaya calis ben oyle yapiyorum eminceye kadar agzina sikmaya calisiyorum. ya da tam uykuya dalarken veriyorum. baska caresi yok malesef arkadasim biz de 4 aylik olduk. biraz daha azaldi ama saat 6 yi gecti mi imkan yok 2 dkdan fazla emmiyor. bir de kabiz oldu sanirim 3. gun kkkasini yapmadi bu dorduncu oluyor. Allah sifalarini versin de
Evet, tam uyku sersemi olmasi lazim.
Onu kesfettim.
Ama oyle kisa bir an ki bazen tutturamiyorum ve var olan uykusunu da kaciriyor aglayarak.
Size de kolayliklar dilerim.