Meleğimizi Uğurladık:(

FURKER

Bir tutkudur okumak...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
298
602
323
Afyonkarahisar
En yakın arkadaşımın 3 buçuk aylık bebeğini kaybettik. Doğduğundan beri acı çekti kuzum. Hep ağladı bütün vücudu delik deşik oldu iğnelerden. Annesinin de babasının da dayanacak gücü kalmamıştı artık.Olmadı işte tutamadık daha fazla. Rabbim daha çok sevmiş onu bizden. İlik bulunamadı Türkiye taramasından Dünya taramasını da bekleyemedi yavrum. Canım arkadaşım bitmiş tükenmişti. Mezarda bırakıp dönerken üşür mü acı çeker mi ya beni özlerse diye sordu durdu. Yalvardı burda yalnız bırakmayalım korkar diye. Acısının yarısını alıp yüreğini rahatlatmak için neler vermezdim. İlaç falanda almıyor istemiyor.Enfeksiyon kapacak diye doğru dürüst öpemedi koklayamadı. Cennette koklaşsınlar artık. Sütü geliyor hala. Kesilmesi için ne yapmak lazım bilen varsa söylesin kızlar. Cennet kuşumuzdan ve annesinden dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacı var çok....

Rabbim yardımcısı olsun arkadaşınızın çok üzüldüm Allah sabır versin ben evli değilim ama çok etkileniyorum böle konulardan dua ediyorum hep Rabbim dermanını versin inaşallahh...

tşk ederim. Benim de ilk defa bu kadar yakınımda oluyor böyle bişey hep başkalarına olcak gibi geliyor insana. Küçücük tabuttaki hali ve annesinin başında söyledikleri hiç silinmeyecek hafızamdan:(

tşk ederim. Benim de ilk defa bu kadar yakınımda oluyor böyle bişey hep başkalarına olcak gibi geliyor insana. Küçücük tabuttaki hali ve annesinin başında söyledikleri hiç silinmeyecek hafızamdan:(

devam etmeyin nolur yaşayan arkadaşlar vardır aramızda tekrar üzmeyelim kimseyi,arkadaşınız şansı sizsiniz destek olmanız çok büyük bir kuvvet emin olun.

o kardeşimin başı sağolsun. allahım sabır versin inşallah:50::50::50::50:
evet yukarıda yazılı ilaç oldukça etkili. benim de sütümü kesmek için vermişlerdi. ama dozajını hormon seviyesine göre dr.lar ayarlıyor. o yüzden kafanıza göre kullanmayın mutlaka bir dr.a başvurun derim ben....

En yakın arkadaşımın 3 buçuk aylık bebeğini kaybettik. Doğduğundan beri acı çekti kuzum. Hep ağladı bütün vücudu delik deşik oldu iğnelerden. Annesinin de babasının da dayanacak gücü kalmamıştı artık.Olmadı işte tutamadık daha fazla. Rabbim daha çok sevmiş onu bizden. İlik bulunamadı Türkiye taramasından Dünya taramasını da bekleyemedi yavrum. Canım arkadaşım bitmiş tükenmişti. Mezarda bırakıp dönerken üşür mü acı çeker mi ya beni özlerse diye sordu durdu. Yalvardı burda yalnız bırakmayalım korkar diye. Acısının yarısını alıp yüreğini rahatlatmak için neler vermezdim. İlaç falanda almıyor istemiyor.Enfeksiyon kapacak diye doğru dürüst öpemedi koklayamadı. Cennette koklaşsınlar artık. Sütü geliyor hala. Kesilmesi için ne yapmak lazım bilen varsa söylesin kızlar. Cennet kuşumuzdan ve annesinden dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacı var çok....[/QUOağrıdık

ben sızladıkça süt çekme makinasıyla çektim.10 veya 15 gün içinde kesiliyor canım üzüntüden filan da kesiliyor.ağrıya ğrıya durmasın çeksin muhakkak.aksi halde iltihap yapabiliyormuş.Rabbim sabırlar versin arkadaşına bol bol selamlarımızı söyle.üzülmesin ahirette sever inşallah sıkılırsa siteye girsin biz onu teselli etmeye çalışırız Allahın izniyle..

Hepinizden Allah razı olsun sağolun. Şimdi yanından geliyorum. Kur an falan okuduk. Biraz daha iyi.Şu an cennet çocuklarıyla ilgili şeyler duymak istiyor. Annelerini özlerler mi rahatlar mıdır okunana kuran lardan haberdar olurlar mı gibi. Daha doğrusu bunları duymak rahatlatıyor onu. Ne mutlu ona ki onun ebedi bir evladı oldu. Bizimkiler belki kabir kapısına kadar ama o sonsuza kadar beraber olucak oğluşuyla.Geçici bir ayrılık yaşıyor sadece. Dünya kısa çabuk geçecek ve onlar hep beraber olacak.

canım başınız saolsun Rabbim sabır versin çok zor bende kaybettim oğlumu sütünün kesilmesi için ilaç tavsiye etmiyorlar çünkü dier doğumlarda sütün gelmiyormuş bana doktorum çok sıkı şekilde bağla demişti bi tülbentle sıkı sıkı bağlamıştık kesildi sonra ilaca gerek kalmadı bi deneyin bence

Back
X