Melek Anneleri için Kitap

dralmira

Oğuz bebeğin annesi. Melek yavrum :(
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
56
130
23
43
Sevgili Melek Anneleri,
3 ay önce 39 hflık oğlumu doğmadan kaybettim. Sonra bu sitede benim gibi acısı olan bir cok anne olduğunu gördüm. Bunun üzerine bu konuyu ele alan bir kitap yazmaya karar verdim. Bu nedenle izniniz olursa sizin meleklerinizden de kitabımda bahsetmek istiyorum. Derleme şeklinde olacak. tek yapmanız gereken aşağıdaki sorulara cevap yazmanız. Cok dağınık olduğundan ancak yeni bir forumla toparlayabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Katılanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Taşınır zaten yanlışsa bile ben pek bilmiyo olabilirm..
Benim kızım vefat etti ama doğumda değildi. Bide kitapta kayıtlı görmek benim için acı verici olabilir. Bilmiyorum öyle düşünen olırmu..

Bizler bebeğimizin mezarının resmini çekip çıkarıp ara sıra bakarken kitapta adı geçse ne ki? acının alasını yaşadık zaten :(

Neden bebeklerini kaybetmiş anneler hakkında kitap yazma gereği duydunuz. Mesela kendinizden yola çıkarak yazabilirdiniz. Her annenin acısı aynı degilmidir ? Ayrı konular halinde mi yazacaksiniz ? Mesela x annenin melek. Olan yavrusunun. Başına şu geldi. Ölüm sebebi şu doğum şekli şu vs vs. Biraz abes karsiladim kbakmayin. Başınız sağolsun

Bizler bebeğimizin mezarının resmini çekip çıkarıp ara sıra bakarken kitapta adı geçse ne ki? acının alasını yaşadık zaten :KK43:
Ben öyle bişey yapmadım. Bebeğimiz orada anne babasının suretinde meleklerle hayatına devam ederken neden sürekli rahatsız edeyimki onu...
Acımız tarifsiz ama mükafaatı muhteşem..

Cok guzel düşünmüşsun canım. Ben de Bebeğimi kaybettim. Hep aklıma geliyor ona ne demek isterdim diye de.... Babanın ihaneti ni öğrendiğim gün stresten üzüntü den sana sahip çıkamadigim için affet kuzum. Şimdi ikinci kez evlendim bir kız kardeşin var. Ona elbiseler alırken 2 tane alıyorum hep sen varsın gibi. Onları da Çocuk Esirgeme Kurumu na götuyorum sen giymissin gibi giyiyorlar. Seni en az kardeşin kadar çok seviyorum nolur hisset ruhunda. Meleğim... Bunları söylemek isterdim. Aracı oldugunuz için tsk ler. Meleklerimiz huzurla uyusun.

Ve su yazdığınız şıklar bi anket vari havasında sıcaklık 0

Neden bebeklerini kaybetmiş anneler hakkında kitap yazma gereği duydunuz. Mesela kendinizden yola çıkarak yazabilirdiniz. Her annenin acısı aynı degilmidir ? Ayrı konular halinde mi yazacaksiniz ? Mesela x annenin melek. Olan yavrusunun. Başına şu geldi. Ölüm sebebi şu doğum şekli şu vs vs. Biraz abes karsiladim kbakmayin. Başınız sağolsun
Diğer annelerin acılarını dinleyip teselli bulacaktır..

Geliri ne olcak
Bi rant sezdim ben bu konuda.
Bi hayır kurumu adı yada düşünceside yok kafanızda sanırım olsaydı yazardınız.
Niye insanlar acılarını tazeleyip dursunki

Araştırma tarzı mı, sorular gerçekten anket tarzında çünkü.
Ben de oğlumu kaybettim ama oğlum çok büyüktü sizin sorularınızı cevaplamak için.
Nasıl bir şey olduğunu tam anlatırsanız belki daha çok yardımcı olup hikayesini paylaşmak isteyenler olur.
Başınız sağ olsun,allah bizim gibi tüm melek annelerinin sabrını arttırsın, güzel günler göstersin bize
sevgiler...

Cok guzel düşünmüşsun canım. Ben de Bebeğimi kaybettim. Hep aklıma geliyor ona ne demek isterdim diye de.... Babanın ihaneti ni öğrendiğim gün stresten üzüntü den sana sahip çıkamadigim için affet kuzum. Şimdi ikinci kez evlendim bir kız kardeşin var. Ona elbiseler alırken 2 tane alıyorum hep sen varsın gibi. Onları da Çocuk Esirgeme Kurumu na götuyorum sen giymissin gibi giyiyorlar. Seni en az kardeşin kadar çok seviyorum nolur hisset ruhunda. Meleğim... Bunları söylemek isterdim. Aracı oldugunuz için tsk ler. Meleklerimiz huzurla uyusun.

Gozlerim doldu, basiniz sagolsun, eminim hissediyordur.

Ben bir doktorum zaten. Rant icin boyle bisey yapmama gerek yok. Paraya ihtiyacim yok çünkü. Tabi ki kendi hikayemi yazacagim. Kitabin son kismina hatira tarzi eklerim diye dusundum. Tamamen duygusal. Ben butun kayip bebekleri kardes görüyorum. Hepsi ayni yerdeler. O yuzden bebegimin kardeslerini daha yakindan anmak isterdim. Paylasmasaniz da sorun yok. Cunku ben bu kitabi cikaracagim. kendi melegimin öyküsünü. parasini da cocuk esirgeme kurumuna bagislarim ya da hayir yaparim. Bu konuda ard niyet aramaniz beni gercekten üzdü.

Ben öyle bişey yapmadım. Bebeğimiz orada anne babasının suretinde meleklerle hayatına devam ederken neden sürekli rahatsız edeyimki onu...
Acımız
Ve su yazdığınız şıklar bi anket vari havasında sıcaklık 0

Doktorum bilimsel yaklastim. Sicaklik son soruda can alici kisim dedim zaten. Istemeyen yazmaz saygi duyarim

Canim benim teşekkürler...

Doktorum bilimsel yaklastim. Sicaklik son soruda can alici kisim dedim zaten. Istemeyen yazmaz saygi duyarim
Bende mimarım ama her girdiğim eve teknik gözle bakmıyorum onunla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Acılarımız aynı ama karnında kaybedenle, o çocukla yaşayan insan aynı şeyleri yaşamaz bence. Ben 3 yaşındayken kaybettim ama 7-10 yaşında kaybedenlw bile aynı şeyi yaşamamışımdır belkide.
Düşünceniz güzel tebrik ederim ama zor bi durum bence, hayata devam edilmeli. Ben 3 seneyi bitiriyorum yeni yeni bu cümleyi söyleyebiliyorum. Verende Allah Alanda Allah..
Allah sabrımızı artırsın. Bir daha yaşatmasın..

Back
X