• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek baligim kayboldu :(

mltmgksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
1.931
83
83
Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.
Uzun zamandir japon copcu kopek ve vatozla yasiyordu.
Birimi yedi acaba :(
Yardim edin internetten bulamadim bisey balik resmen kayboldu :(

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.

suyun içinde erimediğine göre yemiştir biri.. yani köpek balığı yemeden nasıl yaşamış o kadar onu anlamadım :26:

Benim bildiğim farklı cinsler aynı akvaryuma koyulmaz. Japonla melek aynı yerde yaşamaz diye biliyorum. Alırken sormadın mı ya da satan adam sana bilgi vermedi mi?
ya da öldü taşların arasında falan kaldı. renk uyumundan göremiyor olabilirsin..

tamam balıklar birbirini yiyebilir ama bu kadar çabuk :50: dün varsa bugün nasıl bitmiş olabilir? yani ölmüş ve yenilmiş olma ihtimaline kesin gözle bakarsak :31:

canım yere baktın mı akvaryumdan hoplayabiliyorlar arkadaşımdan biliyorum hep hopluyodu balıkları :44:

tatlım melek balığını çok iyi tanırımmm

melek balıkları hızlı hareket eden atlayan hayvanlar bide incecikler
ya atladı
2. ihtimal japonla yaşama uygun değil japon yedi :s

Benim bildiğim farklı cinsler aynı akvaryuma koyulmaz. Japonla melek aynı yerde yaşamaz diye biliyorum. Alırken sormadın mı ya da satan adam sana bilgi vermedi mi?
ya da öldü taşların arasında falan kaldı. renk uyumundan göremiyor olabilirsin..

Sordum adama yasiyorlar dedi uzun suredir bisey yoktu normaldi dun aksam yem verdigimde vardi sabah baktim yoook akvaryumu karistirdim ama cikmadi cok suste yok akvaryumumda bide taslar falan kahverengi

tamam balıklar birbirini yiyebilir ama bu kadar çabuk :50: dün varsa bugün nasıl bitmiş olabilir? yani ölmüş ve yenilmiş olma ihtimaline kesin gözle bakarsak :31:

Yediler herhalde yaa :(

suyun içinde erimediğine göre yemiştir biri.. yani köpek balığı yemeden nasıl yaşamış o kadar onu anlamadım :26:

Bilmiyorum ama uzun sure birlikte durdularrr sabah yok oldu..

Bilmiyorum ama uzun sure birlikte durdularrr sabah yok oldu..

izimde vardı melek balığımız canım aynen senin dediğin gibi ertesi gün kayboldu ve ölüsü dirisi hiçbişeyini bulamadık.
demekki akvaryumdakiler yiyor büyük ihtimal seninkide öyle olmuştur... :50:

Ben de yerlere bakmani tavsiye ediyorum. Akvaryumdan disariya atlayip bir de yerde atlaya ziplaya ilerleyebiliyorlar. Odanin her yerine bakmalisin.
Sabah falan atladiysa yasiyor olabilir.

Büyük ihtimalle yemişlerdir, melek balığı köpek balığıyla aynı ortamda nasıl yaşadı anlamadım pek vatoz ve çöpçü tamam da:44: çok üzülüyorum şu balık ölümlerine ya uzun süredir hayvan beslemeyi bıraktım ağlamaktan helak oluyorum :43:

tatlım melek balığını çok iyi tanırımmm

melek balıkları hızlı hareket eden atlayan hayvanlar bide incecikler
ya atladı
2. ihtimal japonla yaşama uygun değil japon yedi :s

Bi tane japon baligi cok sismis o mu yedi acaba yaa

Ama mal balikci yasiyorlar dediii

Canım bazen akvaryumdan atlayabiliyorlar.yerlere bir bak

Baktimm heryere yook bide supurdum ben evii eger yere atladiysa supurgenin icindedirr.

Katili bulmak için diğerlerine otopsi yapmak lazım kanımca.

Japonlardan biri cok sismisss

izimde vardı melek balığımız canım aynen senin dediğin gibi ertesi gün kayboldu ve ölüsü dirisi hiçbişeyini bulamadık.
demekki akvaryumdakiler yiyor büyük ihtimal seninkide öyle olmuştur... :50:

Galiba yedilerrr akvaryumu iyice karistirdim ama yook sirra kadem basmis

Ben de yerlere bakmani tavsiye ediyorum. Akvaryumdan disariya atlayip bir de yerde atlaya ziplaya ilerleyebiliyorlar. Odanin her yerine bakmalisin.
Sabah falan atladiysa yasiyor olabilir.

Supurdum eviii atladiysa supurgenin icindedierr

Eger icine girip sikisacagi bir akvaryum susu yoksa muhtelemen diger sipalardan biri yemistir.hatta kilcigida tabandadir.

Büyük ihtimalle yemişlerdir, melek balığı köpek balığıyla aynı ortamda nasıl yaşadı anlamadım pek vatoz ve çöpçü tamam da:44: çok üzülüyorum şu balık ölümlerine ya uzun süredir hayvan beslemeyi bıraktım ağlamaktan helak oluyorum :43:

Yaa balik aldigim adam yasiyor dedi gayette guzel yasiyorlardi taa ki bu sabaha kadar sirra kadem basti olusu bile yok ortaliktaa

Back
X