• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek baligim kayboldu :(

Seninde basin sagolsun bir tane japonumda oluyordu kurtardim soguk su soku yaptim simdi oynuyor fanusta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevindimmm benimde diger baliklarima bisey olmaz insallahh

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Ayyyyy yazikkk kus beyinli ya onun neresini yicek acaba semsert
Bi yan uzuluyor bi yandan guluyorum ilginc seyler cikiyor.
Bide benim civciv hikayem var o cok aci ama

Yaaa şaka yapıyosuuunnn:53:
Benim de bahsettiğim civcivimin sonu malesef ki çok acı şekilde olmuştu.
Derslere gidemedim, depresyona girdim, günlerce ağlama krizlerinden çıkamamıştım.
Ayy hala unutmaya çalışıyorum o derece yani :(

Akvaryumun kapağı açıksa ve su sıcaklığı olması gerekenin üzerindeyse balıklar sıçrayabiliyorlar :ssz:. Benim japonlarımdan birisini yerden kazımak zorunda kalmıştım, şu anda sapsağlam, öbürlerini gömdü yani :27:. Böyle bir durum varsa akvaryumun etrafına bir bakmanı tavsiye ederim.

Yada diğer balıklar sizin meleği hüpletti maalesef :31:.

Diğer balıkların meleğe zarar vereceğini zannetmem, melekler cok hızlı hareket eder. Hatta aksine melekler diğerlerine zarar verir.
Siz buldunuz mu balığı bilmiyorum ama akvaryumdan sıçramış olabilir. Benim lepisteslerim çok yapardı onu.

Yaaa şaka yapıyosuuunnn:53:
Benim de bahsettiğim civcivimin sonu malesef ki çok acı şekilde olmuştu.
Derslere gidemedim, depresyona girdim, günlerce ağlama krizlerinden çıkamamıştım.
Ayy hala unutmaya çalışıyorum o derece yani :(

Bende oylee bide onlar farkli oluyor eline alip seviyorsun oynuyorsun falan uzuluyor insan

Akvaryumun kapağı açıksa ve su sıcaklığı olması gerekenin üzerindeyse balıklar sıçrayabiliyorlar :ssz:. Benim japonlarımdan birisini yerden kazımak zorunda kalmıştım, şu anda sapsağlam, öbürlerini gömdü yani :27:. Böyle bir durum varsa akvaryumun etrafına bir bakmanı tavsiye ederim.

Yada diğer balıklar sizin meleği hüpletti maalesef :31:.

Ölmüs dun aksam akvaryumun dibinde kumlarin icinde buldum baligimii

Evet hakikaten pek bi zevkli oldu böyle :)
Topiğine sağlık, her ne kadar vesile olan kötü bi olay olsa da...
Yalnız karga da demişken, geçen yıl benim akıllı kardeşim sen minikler birazcıkta güneşlensinler diye nette sörf yaptığı zmnlar balkona çıkar koy, gözümün önünde olsunlar güneşlenirken mantığıyla. Sonra kapı çalıyo alt komşu geliyo bizimkini biraz lafa tutuyo. Ahh yaa o ara da, avına kitlenmiş doğru zamanı bekleyen kumrunun biri gelmiş, kapmış bizim yavrucaklardan birini götürmüş. Götürürken de ağzından düşürmüş caddeye :( Araba da farkedemeyince ezmişti. Ayy ne yas tutmuştuk anlatamam.

Ama ben bu afacanların kaçma huyunu inan hiç bilmiyodum. Bi de korktum geceleri falan wcye kalkarsakta karanlıkta hayvancazı göremeyip üstüne basarsak diye... Korkunç :26:
Neyse ki hepsini atlattık, önlemimizi aldıkkk bundan snrası Allaha emanet :34::1::1::1:

Benim de karga kapmıştı kaplumbağamı. Aynı şekilde ben de güneşlensin diye bırakmıştım. Neresini yicek semsert demeyin, karga tek bir gaga darbesiyle paramparça yapar onu. :50:

Yalnız bir şeye takıldım. Sizin kuzucuğu kumrunun kaptığına emin misiniz? Kumrular tohumdan başka bir şey yemezler, zaten çok narin hayvanlardır. Güvercin avlansa bile kumru avlanmaz. Hatta güvercin kumruyu döver o derece. :1:

Diğer balıkların meleğe zarar vereceğini zannetmem, melekler cok hızlı hareket eder. Hatta aksine melekler diğerlerine zarar verir.
Siz buldunuz mu balığı bilmiyorum ama akvaryumdan sıçramış olabilir. Benim lepisteslerim çok yapardı onu.

Yok bizim ki ölmüs ziplamasina zaman kalmamiss

Bide melekler cok hareketlo diyorlar ama bizimkisi yuzmiyordu bile vatozun tepesinde duruyordu

Acaba akvaryumun şartlarına uyum sağlayamamış olabilir mi? Çünkü akvaryumunuzdaki diğer balıklar daha dayanıklı balıklar ama melek öyle değil. Uzun zamandır beslemediğim için bilemem ama siz yine de tekrar melek balığı almadan önce araştırın hatta onlar için ayrı bir akvaryum hazırlayın.

Acaba akvaryumun şartlarına uyum sağlayamamış olabilir mi? Çünkü akvaryumunuzdaki diğer balıklar daha dayanıklı balıklar ama melek öyle değil. Uzun zamandır beslemediğim için bilemem ama siz yine de tekrar melek balığı almadan önce araştırın hatta onlar için ayrı bir akvaryum hazırlayın.

Bi daha melek baligi almicam öldüklerinde uzuluyorum

balığının öldüğüne üzüldüm.
yanlış anlaşılmasın ama yorumlar süper çok güldüm.

Benim de karga kapmıştı kaplumbağamı. Aynı şekilde ben de güneşlensin diye bırakmıştım. Neresini yicek semsert demeyin, karga tek bir gaga darbesiyle paramparça yapar onu. :50:

Yalnız bir şeye takıldım. Sizin kuzucuğu kumrunun kaptığına emin misiniz? Kumrular tohumdan başka bir şey yemezler, zaten çok narin hayvanlardır. Güvercin avlansa bile kumru avlanmaz. Hatta güvercin kumruyu döver o derece. :1:

Yok kumru olduğunu kendi gözümle görmediğim için emin değilim. Sadece benim su kaplumbağası besleyen bi başka arkadaşım daha vardı o dedi bana kumru yemiştir kesin, onlar av olarak göz dikebiliyolar diye. O öyle deyince bende deşmedim çünkü bizim bulunduğumuz şehirde zaten kargaya çok nadirdir rastlamak... Ama bilemedim şimdi... Belki güvercindir, nadir de olsa belki de karga :(
Kıyamam onlara yaaa valla evleri sırtlarında ama yine de güvende diiller gariplerim. Çok seviyorum.

Bi daha melek baligi almicam öldüklerinde uzuluyorum

Kıyamam. :14: Ben de muhabbet kuşu istemiyorum artık, bon bon şekeri gibi oluyorlar, ölmek yakışmıyor onlara. :14:

Yok kumru olduğunu kendi gözümle görmediğim için emin değilim. Sadece benim su kaplumbağası besleyen bi başka arkadaşım daha vardı o dedi bana kumru yemiştir kesin, onlar av olarak göz dikebiliyolar diye. O öyle deyince bende deşmedim çünkü bizim bulunduğumuz şehirde zaten kargaya çok nadirdir rastlamak... Ama bilemedim şimdi... Belki güvercindir, nadir de olsa belki de karga :(
Kıyamam onlara yaaa valla evleri sırtlarında ama yine de güvende diiller gariplerim. Çok seviyorum.

Kargadır o, kumruları bile avlar onlar. Çok fenalar. :1:
Ben de üzülüyorum çok, keşke hiç almasak ayırmasak doğalarından ama dayanamıyoruz işte. :50:

Back
X