Merhaba Hanimlar sizleri uyariyorum Melek Boyaci isimli cinsiyet planlamasi yapan bayandan uzak durun!!!!!!! Dolandirici!!!! Ben Almanyadan Melegin grubuna katildim 4 ay beslenme yaptim kan verdim cok kez. Internet olan Dr. Serdar Dallilcin beslenmesini harfiyen parayi yatirdiniz anda hic deyisim yapmadan yapistiriyor!!! Internete olan beslenmesini yüksek mevlalara satiyor öncelikle bu bir SUCtur!!! Planlamaya ben 5000tl verdim beden sonra giren almanydan arkdasima 400€ verdi almanyada saatler degisiyor diye
ve son Noktayi ben koyorum dedigi seyde Kosmik ki bayanlarin kulandigi AY takvimin kulaniyor. Lütfen bu kadina paranizi kaptirmayin tutmayani kendi sucun deyim grubdan atiyor hic Ovulasyon da ilgilenmiyor!!! Bu kadin Instasinda gruba alana kadar sorulan sorulara agninca cvb verip parayi aldigi vakit kesinlikle ilgilenmiyor. Lütfen yüksek mevlalarda paralar ödemeyin hepsiii yalan Melegin planlamadi beslenmesi kendisi gibi YALAN. Dr. Serdar Dalkilic ile irtibate gecildi en kisa zamanda hukiki islemler baslatilacaktir.