Melek oğlum kardeşini yolladııııııı:)))))))

ben kasıklarımdaki ağrı nedeniyle hastaneye serum taktırmaya gittim.doktor betahcg yaptıralım mı diye sordu ve öylesine yaptırdık ve sonuç HAMİLEYİM...ilk duyduğumda çok kötü oldum.yaşımın küçük olduğunu düşünüyodum.9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçti.bebeğim doğdu ve şimdi 4 aylık:)))....inşaalah yumurtaya yarabbim bebeğini sağlıklı sıhatli olarak bebeğini kucağına almayı nasip eder.

canım beebgınle salıklı mutlu huzurlu yıllar gecırrsınız umarım ılk bebegımı kaybettıgım ıcın çok korkuyorum inşallah bu sefer bebeğimi saglıkla kucagıma alırım dualarınz ıcın tesekkurler

inan cok cok sevindim Allah sana bagislasin bebisini, cok saglikli cok uzun omurlu, cok hayirli bir evladin olmasi dilegiyle, her seyin guzel olacagina hep inan, bebisini stres yapip sakin uzme :nazar:

sağol canım benimm stres yapıyorum biraz yanlış yapıyorum biliyorum ama elimde değil ilk deneyiimiz acı sonuçlandıgı ıcın umarım rabbım bu sefer sag salım bebegımı kucagımıza verir

adınıza sevindim rabbim saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin
bende geçen ay düşük yaptım bu ayda 4 günüm geçti alt üst olmuş durumdayım uyku yok sıkıntılıyım rabbim bi çıkış yoluda bana nasip etsin işallah
dua et bana hamişlerin duası kabul olurmuş
mafoldumben

adınıza sevindim rabbim saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin
bende geçen ay düşük yaptım bu ayda 4 günüm geçti alt üst olmuş durumdayım uyku yok sıkıntılıyım rabbim bi çıkış yoluda bana nasip etsin işallah
dua et bana hamişlerin duası kabul olurmuş
mafoldumben

canım teşekkür ederim umarım sende hamılesındır ve sorunsuz bı sekılde atlatırsısn hamılelıgını ama sıkıntı stres yapma bılıyosunkı dusugun en buyuk sebebbı stres sakın ol rabbım hayırlısını versın allahım gonlunue gore versın herkese dua edıyorum dularım sızlerle canım:Saruboceq::nazar:

çok sevindim canım
hayırlı uğurlu olsun bebegin
sağlıcakla kucagına
alırsın inş.
darısı isteyen herkese inş.

canım çok sevindim senin adına..ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞ.dualarımız seninle hayırlı uğurlu sağlıklı olması dileğiyle..allah bizlerede göstersin..

Back
X