- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kasıklarımdaki ağrı nedeniyle hastaneye serum taktırmaya gittim.doktor betahcg yaptıralım mı diye sordu ve öylesine yaptırdık ve sonuç HAMİLEYİM...ilk duyduğumda çok kötü oldum.yaşımın küçük olduğunu düşünüyodum.9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçti.bebeğim doğdu ve şimdi 4 aylık:)))....inşaalah yumurtaya yarabbim bebeğini sağlıklı sıhatli olarak bebeğini kucağına almayı nasip eder.
teyzesiyle ecem ablası da dört gözle bekliyor..bir an önce geçsin şu 9 ay sevelimm kuzucuğu..
cok gusel duygular bunlar allh bzlerde yasatsınnnn
inan cok cok sevindim Allah sana bagislasin bebisini, cok saglikli cok uzun omurlu, cok hayirli bir evladin olmasi dilegiyle, her seyin guzel olacagina hep inan, bebisini stres yapip sakin uzme![]()
canan çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin öpüyoyum seni tebrikler..
canim ya..allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..eminimki cok iyi bir anne olacaksin..:Saruboceq:
adınıza sevindim rabbim saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin
bende geçen ay düşük yaptım bu ayda 4 günüm geçti alt üst olmuş durumdayım uyku yok sıkıntılıyım rabbim bi çıkış yoluda bana nasip etsin işallah
dua et bana hamişlerin duası kabul olurmuş
mafoldumben
çok sevindim canım
hayırlı uğurlu olsun bebegin
sağlıcakla kucagına
alırsın inş.
darısı isteyen herkese inş.
tebrikler allah tamamına erdirsin
canım çok sevindim senin adına..ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞ.dualarımız seninle hayırlı uğurlu sağlıklı olması dileğiyle..allah bizlerede göstersin..