meleklerime kavuşmak istiyoruuummm.....

figenn_

mucizeni ver allahım
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
759
2
96
41
Balıkesir
arkadaslar herkese merhabalaar...dün itibari ile tedavime basladım ve ilkj puregonumu kullandım.her gün dua ediyorum ve sizlerinde dualarını bekliyorum.sizlerle gelişmeleri burdan paylasacagıım...allah hepimize yardım etsin ve yüzümüzü güldürsün inşalllaaaahh..:nazar:turkbayragi

canım tedavınnnn hayırlı ugurlu ols canım..............inşş gelırr bebişin............inşşşş canım...........

tedavin hayırlı olsun canım insallah bu son tedavin olsun9 ay sora meleklerin kucagında olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tedavin hayırlı olsun...
seni almanda tedavi görenler topiğinde okumuştum...orada devam ediyorsun değil mi

tedavin hayırlı olsun...
seni almanda tedavi görenler topiğinde okumuştum...orada devam ediyorsun değil mi

cok tesekkür ediyorum arkadaslar hepinize.inşallah mutlu haberleri hep birlikte paylaşırız.nilencim evet almanda devam ediyorum tedaviye.

doktorun kim...tedavinin kaçıncı günündesin...hepimizi mutlu son bekliyordur inşallah...çünkü insan iyi şeyler ümit etmek istiyor

beim doktorum burcak hanım nilencim.sende ordamısın?sen ne durum.ben her zaman olumlu düşüncelerin güzel şeyler getirdiğini düşünüyorum.olumlu düşünelim oplumlu olsun.bbu tedavi en önemli sey stressiz rahat olmak.

Tedavin hayırlı olsun canım.İnşallah tanrım bu sefer kucağını boş bırakmaz da verir artık bebelerini kucağına...Alman hastanesine benden selamlar.seçimini destekliyorum canım..

kalplerimiz birmiş canım aynı anda nede sana yazmıştım.sakın üzme kendini emi seni çook ii anlıyorum.biliyosun bende aynı seyi yasadım.allah daha büyük seyler vermesin.hep güzel şeyler düşünüp gelecege bak.allah bizlerede inşallah kucagımızı doldurmayı nasip edecek.

kızlar p.tesi ilk kontrolümdü ve muayene oldum.doktorum bana sağ tarafta ufacık bir kist oldugu zararsız oldugunu ama bir tahlil yapalım progesteron salgılıyomu salglıyosa hamileliği etkileyebilir dedi.cok sükür salgılamıyomuş.p.tesi aksamı basladım ialçlarıma ama aklıma takılan kistin zararı olurmu?

figen
tedavin hayırlı olsun. arkadaşım...bu tarz kistler eminim zararsızdır..zaten doktorunda söylemiş...bir adet dönemi görülüyor...sonra kayboluyor ..benimde başıma gelmişti...
birde senden birşey rica etcem...önceden hepimiz tekbir sayfadan yazışıyorduk ya...sen ben gülencim..doktor günay ayça ve diğer arkadaşlar..şimdi o sayfa yok..durumlarınızı merak ediyorum ama tek tek sizleri ve topiklerinizi bulamıyorum..bulunca yazsam cevabınızı okuyacam nereye yazmıştım diye arıyorum...

kısaca bahçeci veya almanda tedavi görenler diye yeni bir topik açıp bizi biraraya getirirsen seviniriz...

herkesin tedavisi olumlu geçmesi dileğiyle ....

figen
tedavin hayırlı olsun. arkadaşım...bu tarz kistler eminim zararsızdır..zaten doktorunda söylemiş...bir adet dönemi görülüyor...sonra kayboluyor ..benimde başıma gelmişti...
birde senden birşey rica etcem...önceden hepimiz tekbir sayfadan yazışıyorduk ya...sen ben gülencim..doktor günay ayça ve diğer arkadaşlar..şimdi o sayfa yok..durumlarınızı merak ediyorum ama tek tek sizleri ve topiklerinizi bulamıyorum..bulunca yazsam cevabınızı okuyacam nereye yazmıştım diye arıyorum...

kısaca bahçeci veya almanda tedavi görenler diye yeni bir topik açıp bizi biraraya getirirsen seviniriz...

herkesin tedavisi olumlu geçmesi dileğiyle ....

saol nilencim sayfamızı tüpbebek merkezleri bölümüne tasımışlar.ordan sık kullanılanlar bölümne ekle orda görüşürüz canım.şimdi arkadaslara haber vereyim.herkes tedavisi bitince kactı almanın sayfasında.hyadi almancılar sayfamıza gelinnnn.tüp bebek merkezleri bölümünden bulabilirsiniz
birde arkadaslar benimle aynı zamanda tedaviye baslayanlar varsa gelin yasadıklarımızı yazalıımm.benim tedavinin 4.günü

sllm arkadaslarrr.ben gellldddiim.sabah kontorlüm vardı.bugün tedavimin 5 günü.değerlerim söyle:endometrium:8mm yumoşlar her iki taraftada 5-6 tane falan saydı gibi geldi.13-12-10-9-8-7 falan nasıl sizce kıslar sayı konusunda emin değilim ama toplam 10-12 arası galiba.doktorum cok güzel dedi sizc nasıl.kendinden hatırlayan varmı?endometrium bugünlerde kactı?benim iyimi.cevaplarınızı bekliyorrum......

ya kızlar benim moralim okdar bozukki.Anlatamam size.Hayat gerçekten zor.Bebeğimin olmadığını bile bile benim yanımda evlatlarını okdar çok övüyorlarki anlatamam size.Bunlar benim samimi görüştüğüm insanlar.Birkaç kere dile getirdim ama olmuyor.Devam devam Allah yardımcım olsun.Midem çok bulanıyor.Artık huy haline gelmiş .Değiştiremiyorlar.

sende ona göre mesafeli davran.bunu yasamadan bizim neler hissettiğimiz anlayamazlar güzelim en yakının bile olsa(eşin deil tabiki) malesef bu böle...insanlar bizim kadar hassas olamıyo.sen sabret hersey birgün inşallah cok güzel olurrr..

Back
X