Melih Gökçek'in Bürokratını Twitter'da Fena Trolleyerek "Hav Hav" Diye Tweet Attırdılar!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Twitter'ın aktif kullanıcılarından Melih Gökçek'in bürokratlarından Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar bir twitter kullanıcısı tarafından fena trollendi.

Melih Gökçek profil fotoğraflı ve isimli bir kullanıcı Ali İlkbahar'a mention atarak havlamasını istedi. Müdür bey de kullanıcıyı gerçek sanarak ''hav hav'' diye cevap verdi.

Olay sosyal medyada yayılınca Ali İlkbahar hesabının hacklendiğini iddia etti.

https://o nedio.com/haber/melih-gokcek-in-burokratini-twitter-da-havlattilar-590484

Trollemek diye bir kelime sozlugumuzde var mi ben mi cahil kaldim.Ne sacma bir haber.

Ne kadar komik,bunu akpli biri yapsa ne saygisizligi kalir ne insanligi.
eh akpliye yapiliyorsa sorun yok gülünebilir olay komiktir cunku.
Ama paylasilmadan bilemezsiniz...:)) ha merak ediyorsan akpli yapsa paylasilsa yine komik olurdu yine sesli gulmezdim. :/

Bi insan bu derece kendinden ve de yazistigi profilden bi haber olursa durum komik bi hal alir.

Nicki tweetteki sacmaligi bi kenara birak noel sapkasi yaa noel sapkasi!!

Umarim gerçek değildir.

aynen noel kavramına en karşı insanlar...
havladığına mı yansın, hacklendim diye kıvırdığına mı demekki melih gökçek ne derse yapacak, trajik komik
ay ayrıca arkadaşlar twitterda ünlü ünsüz insanların söyledikleri, espirileri, devirdikleri çamlar her gün gazetelerde haber, sosyal medyaya ait kelimelerde tabii yine gazetelerde bolca kullanılıyor
twitter başlı başına haber kaynağı haline geldi, gazeteciliği bitirecek herkes basın açıklamasını bile ordan yapıyor

Melih gökçek'in kendi hesabı olsa, adamın 'hav hav' yazmasında sorun yok yani.

Kimlere kaldık ya. Şu adamlar yönetimde önemli konumlarda işte. Ağlanacak halimize gülelim.

Babam para ve mevki icin boyle bisey yapsa sogurum ondan yemin ederim.

Trajikomik bir olay, cok guldum. Hesabini kopekmi hacklemis acaba, hav hav ne yaa, sazan... simdi bide kopege dava edecem derse bu sasirmayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…