Melikea123'ün Diyet Günlüğü

melikea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
1.982
62
158
İstanbul
öncelikle merhaba, uzun süredir kk üyesiyim ancak bu sıralar çok sık girmeye başladım ve artık gerçekten kilo vermem gerekiyor bu yolda da en büyük destek aldığım yer burası şuan 94.6 kiloyum 2 hafta önce diyete başladım diyete başladığımda 96.5 kiloydum düzenli bir program izlemeye çalışıyorum cuma zayıflama yarışmasındayım yanı cuma tartılma günüm umarım yine kilo vermişimdir. 17 yaşındayım 1.65 boyundayım lise son sınıfa gidiyorum yani mezuniyet falanda var birazda o sayede gaza geliyorum okul hayatım boyunca hep kiloluydum ama mezuniyetimde zayıf olmalıyım istediğim elbiseye girebilmeliyim şimdilik bu kadar hepinize sevgilerrrr

Henüz lisede olan bir genç kız için kilon çok fazla... Dış görünüşten ziyade sağlığın için kilo vermen şart, yarın öbür gün evlendiğinde doğum yaptığında düşünürsek kat kat daha fazla kilo alırsın, bu kiloları verip kilonu korumalısın. Bol bol su iç ve meyve ye, ekmeği tamamen kes ve akşam 18:00 den sonra yemek yeme.

öyle yapıyorum zaten ekmeği şekeri falan tamamen kesmiş durumdayım şeker ihtiyacımı ise meyvelerdi şekerlerden alıyorum işte:)

herkese merhaba bugün nedenini bilmiyorum ama biraz canım sıkılıyor. sabah her zaman ki gibi bir fincan nescafemi içtim işe geldim ve şekersiz çayımı da içtim açlık hissetmiyorum zaten genelde böyle durumlarda öğlene kadar açlık hissetmiyorum zamanda geçmek bilmiyor zaten hepinize sevgiler...

merhaba sevgili günlüğüm öğle yemeğimide yedim hemen yediklerimi yazayım
11.10.2012:
1 kase ezogelin çorbası
4-5 kaşık fırında türlü
4-5 kaşık makarna
yoğurt ve yemekten sonra şekersiz çay içtim​

aslında kilo verirken aklıma artık kendime biraz bakmam gerektiği geldi bunun içinde kendime program hazırladım
yüzümde hormonel bozukluktan sürekli çıkan kıllar var artık tüy diyemiyorum çünkü aldıktan 1 hafta sonra çıkıyor ve tamamen kıl gibi bunun için lazere gidicem

saçlarım uzun ve siyah hayatımda hiç boyamayı düşünmedim çünkü zaten siyaha boyanmış gibi durduğunu söyleyen çok oluyor ve hoşuma gidiyor ama uzun zamandır saçlarıma bakmıyorum artık onlara düzenli şekilde sinemeki kürü yapıcam sağlıklı olarak uzamaya devam etmesi için

zaten 1-2 ay içinde tellerimde çıkacak artık tamamen yenilenmek istiyorum gerçekten çok sıkıldım bu halimden umarım her şey istediğim gibi olur

merhaba,
oncelıkle sana kararında basarılar dılerım. bende cok karar verdım ama uygulayamadım maaalesef. ben kısa surede asırı kılo almıs sonrasında da vermekte hep sıkıntı yasamıs bırıyım. yaptırdıgım testler sonucu hıpotıroıdı oldugumu ogrendım. sana tiroıdlerıne baktırmanı onerıyorum. cogu ınsanda kılonun ve guc kılo vermenın sebeplerınden bırı de hıpotıroıdı hem kılo vermen hem saglıgın acısından cok onemlı. saglıklı bır sekılde zayıflaman dılegıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…