Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seda♥Recep;2204261 .!.:canım geçen sene yengem sezeryan yaptı refagatcısı bendim birebir ben yaşadım herşeyi güzel ama bebeğimizin sarılığı normaldi sırf para almak için bebegimizi orda tutmak istediler tabi biz hemen jfk ya götürdük gerek yokmuş jfk nın çocuk dr u süper meltem hastanesinden hep bu şikayetle bize geliyorlar dedi. Nuray hanım yaptı sezeryanı güzel eli çabuk agrı sızı olmadı hemen bir sürü kremler vardı gögüs çatlagı için işte enfeksiyon olmasın diye filan ama burada yine biri yazmıştı yumurtalığında kist varmış onu aldırmak için orada ameliyat olmuş aradan 7 ay geçmiş bebişi olmamış acıbademe gidiyor muayene oluyor ve sol yumurtalagınıda almışlar kistle birlikte yani oranın ultrasonları filan çok kötü bizim sezeryanda bi sorun olmadı ama bende hamile kalırsam oraya düşünmem açıkcası bu arada sol yumurtalığı yanlışlıkla alan dr Nejla hanım senin tercihin ama bence olucaksanda nuray hanıma git..
işte o beniim:)
esranın morali bozulmasın diye yazmamıştım ama başıma öyle bişey geldi..
yumurtalığımın alındığını bana hiç söylemediler böyle bişeyi neden sakladılar anlamıyorum, gittiğim başka bir doktorda öğrendim.
şimdi 17 haftalık hamileyim..
bende jfk'yı önericektim sana..
İnanamıyorum yumurtalığını aldılar ve sana söylemediler:shok:
Tam dava edilecek hastaneymiş.
Geçmiş olsun.