• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meltem Hastanesi Hakkinda Bilginiz Varmi?

esra27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
123
0
96
44
İstanbul
ARKADAŞLAR BEN 34 HAFTALIK HAMİLEYİM. MELTEM DOĞUM HASTANESİ HAKKINDA Bİ BİLGİNİZ VARMI? DOĞUM İÇİN ORAYI DÜŞÜÜYORUM BEN. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM. SAĞOLUN ŞİMDİDEN.

bahsettiğin bahçelievler meltem hast. di mi canım?
başka var mı bilmiyorum zatende:)
ben orda 1 sene önce ameliyat olmuştum, pekde memnun kalmadım açıkçası.
sadece kadın doğum hast. iken gayet başarılıydı 10 sene önce teyzem orda doğum yapmıştı ve çok memnun kalmıştık.
fakat küçücük hastaneye bir dünya branş doldurdular herşey allak bullak oldu bence.
yinede sen bilirsiiinn.
orda hangi dr'a gidiyosun canımcım?

canım geçen sene yengem sezeryan yaptı refagatcısı bendim birebir ben yaşadım herşeyi güzel ama bebeğimizin sarılığı normaldi sırf para almak için bebegimizi orda tutmak istediler tabi biz hemen jfk ya götürdük gerek yokmuş jfk nın çocuk dr u süper meltem hastanesinden hep bu şikayetle bize geliyorlar dedi. Nuray hanım yaptı sezeryanı güzel eli çabuk agrı sızı olmadı hemen bir sürü kremler vardı gögüs çatlagı için işte enfeksiyon olmasın diye filan ama burada yine biri yazmıştı yumurtalığında kist varmış onu aldırmak için orada ameliyat olmuş aradan 7 ay geçmiş bebişi olmamış acıbademe gidiyor muayene oluyor ve sol yumurtalagınıda almışlar kistle birlikte yani oranın ultrasonları filan çok kötü bizim sezeryanda bi sorun olmadı ama bende hamile kalırsam oraya düşünmem açıkcası bu arada sol yumurtalığı yanlışlıkla alan dr Nejla hanım senin tercihin ama bence olucaksanda nuray hanıma git..

jfk hastanesinde özlem hanımı tavsiye ederim çok çok iyi bir dr ultrasonları süper renkli ultrason çıkışta sana cd olarakta veriyorlar bebişinin görüntüsünü alanında uzman çok konuşkan çok iyi biri onu tavsiye ederim aşılama yaptırmıştım olmadı ama tabi onun suçu değildi biz olmayacagını bildiğimiz halde şansımızı denedik..

Seda♥Recep;2204261 .!.:
canım geçen sene yengem sezeryan yaptı refagatcısı bendim birebir ben yaşadım herşeyi güzel ama bebeğimizin sarılığı normaldi sırf para almak için bebegimizi orda tutmak istediler tabi biz hemen jfk ya götürdük gerek yokmuş jfk nın çocuk dr u süper meltem hastanesinden hep bu şikayetle bize geliyorlar dedi. Nuray hanım yaptı sezeryanı güzel eli çabuk agrı sızı olmadı hemen bir sürü kremler vardı gögüs çatlagı için işte enfeksiyon olmasın diye filan ama burada yine biri yazmıştı yumurtalığında kist varmış onu aldırmak için orada ameliyat olmuş aradan 7 ay geçmiş bebişi olmamış acıbademe gidiyor muayene oluyor ve sol yumurtalagınıda almışlar kistle birlikte yani oranın ultrasonları filan çok kötü bizim sezeryanda bi sorun olmadı ama bende hamile kalırsam oraya düşünmem açıkcası bu arada sol yumurtalığı yanlışlıkla alan dr Nejla hanım senin tercihin ama bence olucaksanda nuray hanıma git..

işte o beniim:)
esranın morali bozulmasın diye yazmamıştım ama başıma öyle bişey geldi..
yumurtalığımın alındığını bana hiç söylemediler böyle bişeyi neden sakladılar anlamıyorum, gittiğim başka bir doktorda öğrendim.
şimdi 17 haftalık hamileyim..
bende jfk'yı önericektim sana..

evet canım yaa benim o:))
işte bazı doktorlarla böyle sorun yaşanabiliyor.
allah daha beter sorunlardan korusun.
ben bahçelievler civarında olduğu için jfk'yı önerdim esraya.
birkaç arkadaşım ordan çok memnun kaldılar.
ben acıbadem hastanesine gidiyorum.
kontrollerim orda yapılıyor, doğumda allah izin verirse orda olucak.

Hayırlısıyla saglıklı sıhatli Allah kucagına almayı nasip etsin.. evet yani bende memnun kaldım jfk dan ve sürekli en ufacık bişeyde o hastaneye gidiyorum çok iyi dr ları.. aslında dr işi biraz şans tabi..

amin canım, allah seninde gönlüne göre versiiiin inşallllaaaahhh.
ayrıca dr işi şansa bağlı çook haklısıın.

cnm ben 20 ay önce orda doğum yaptım ve doktorumu çok övdükleri için tercih ettim ve çokta memnun kaldım doktorumdan sezeryan yaptığım halde ertesi günü ayağa kalktım, ne acı çektim nede bir sorunla karşılaştım ...
ama hastane o kadarda övülecek gibi değil , kötü bir yönünüde görmedim ama daha iyi olabilirdi...

ben zaten jfk ya gidiyodum şimdiye kadar.
şöyle anlatıyım;
hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksyonum var. şuana kadar 14 kutu antibiyotik kullandım. dün yine sancıyla jfk ya gittim yine antibiyotik ve hatta hastanede yatış verdi.
bundan 2 ay önce zaten hastenede 2 gece yatıp 1000 ytl ödedim. dünde yatış diyince kabul etmedim apar topar çıktım meltem hastanesine gittim. orada doktor emine hanım var. antibiyotik kullanma dedi. sadece fitil verdi. bide jfk ya bi gece acil gitmiştik ve hiçbişeyden anlamayan pratisyenlerle karşılaştık. ama dün öğrendimki meltemde 24 saat uzman doktor varmış. doğumuma en fazla 1 ay kaldı ama kafam çok karışık kızlar:(

inşallaaah meltem'de herşey yolunda gider senin için.
ayrıca enfeksiyon içinde çok geçmiş olsuun.
medicana'yı da deneyebilirsin istersenn.

Merhaba,
Bende Meltem Hastanesinde yapacağım. Öncelikle yenidoğan ünitesinin çok iyi olması ve bahsedildiği gibi fazla para almak için sarılık dendiğine inanmıyorum. Meltem hast. çocuk ünitesi ssk ile anlaşmalı ve fark bile alınmıyor. Fark bile alınmayan bir hastane neden gereksiz yere yatırsın anlamıyorum.
Daha önce JFK Nadide hanıma gidiyordum ama hastaneye bir pazar günü gittik in cin top oynuyordu. Dosyamı istedim arşiv odamız kilitli ve görevli bugün çalışmıyor dediler. Muhattap kimse yoktu. Acil bişey olsa dosyanıza bile ulaşamayacaklar. Meltem Hast. Emine Hanım doktorum ve çok memnunum. Ağırlıklı olarak Doğum üzerine olan bir hastane ve hem ilgiden hemde doktorumdan memnunum. Yatakları son model değil ama sonuçda yatacağımız en fazla 2 gün. Ne fark eder ki. Herkes kendine göre haklı olabilir ama insanların gördükleri ilgi ve farklı bakış açıları yorumların ve isteklerin değişmesine yol açıyor. Memorial hast. gitsem bu kadar memnun kalmam herhalde. Sağlıklı günler. Allah kurtarsın.

İşte farklı olabiliyor bakışlar. Benim 2 arkadaşım Kolan da doğum yaptı. Biri çok memnun biri değildi. Ben Melteme 3.5 aydır gidiyorum ve inanılmaz memnunum. Dr. Emine hanım süper. Hem ilgili hemde bilgili. Boşa ilaç vermiyor test yapmıyor. Herşeyini dinliyor v.s v.s
Çalışanlarda çok iyiler bence. Temizlikçisine bile birşey sorsam yardımcı olmaya çalışıyor. Doğumdan sonra yatılacak hasta odalarını görmek istedim. Tek tek gösterip ilgilendiler.
Herkes için herşeyin hayırlısı.

işte o beniim:)
esranın morali bozulmasın diye yazmamıştım ama başıma öyle bişey geldi..
yumurtalığımın alındığını bana hiç söylemediler böyle bişeyi neden sakladılar anlamıyorum, gittiğim başka bir doktorda öğrendim.
şimdi 17 haftalık hamileyim..
bende jfk'yı önericektim sana..

İnanamıyorum yumurtalığını aldılar ve sana söylemediler:shok:
Tam dava edilecek hastaneymiş.
Geçmiş olsun.

İnanamıyorum yumurtalığını aldılar ve sana söylemediler:shok:
Tam dava edilecek hastaneymiş.
Geçmiş olsun.

ameliyat olmadan önce yumurtalığımın alınabileceğini söyledi dr'um fakat ameliyattan çıktıktan sonra sorduğumda gerek kalmadığını, yumurtalığımın gayet sağlıklı olduğunu söyledi..
bizde inandık tabii..
6 ay sonra başka bir dr'a kontrole gittiğimde yumurtalığımın olmadığını ve patalojı raporlarında tıp dili ile alındığının yazıldığını söyledii.
ilginç oldu gerçektenn..
neyse geçti gitti, 17 haftalık hamileyim şimdii..
başka kimse yaşamaz inşallahh..

cnm ben 20 ay önce orda doğum yaptım ve doktorumu çok övdükleri için tercih ettim ve çokta memnun kaldım doktorumdan sezeryan yaptığım halde ertesi günü ayağa kalktım, ne acı çektim nede bir sorunla karşılaştım ...necla hnm dan kimse memnun değil evet bunu bir kaç kere daha duymuştum... zaten o hastanenin bence en iyi doktoru nuray hnm...
ama hastane o kadarda övülecek gibi değil , kötü bir yönünüde görmedim ama daha iyi olabilirdi...
jfk daki nadide hanım da bu konuda gerçekten iyi ... ama hastaneden ayrılıp bakırköyde muahane açtı kendine ...

selam arkadaşlar,be de aranıza yeni katıldım :teytey:.Ben 3 sene önce orda doğum yaptım sezeryan oldum ama doktorum dışardan geldi.yanlız dogumhanedekiler hiçte kibar degillerdi cok korktum dr'um yanıma gelene kadar ama cok rahattım dogumdan sonra,hasta bakıcıları cok iyiydi cok ilgileniyolar ama hastanenin kendi doktorları için bi bilgim yok.şimdide 24 haftalık hamileyim :emir_bebek: bi kızım daha olucak ALLAH nasip ederse.ALLAH herkeze hayırlı dogumlar saglıklı cocuklar nasip eder inşallah.ama doktorunuzdan memnunsanız hastanenin bence pek de önemi yok.a.s.

Back
X