Meme başı catlagi

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınza ihtiyacım var ben doğum yapali bir ay oldu bebeğimi emzirirken çok canım yanıyor göğsündeki yaraları geçirmek için ne ypmm lazim lütfen yardımcı olun bana bebeğimi emzremyrm o yüzden vcdn azabı ckyrm tam doyuramyrm yarım birkyrm emzirmeyi çünkü dayanamıyorum acısına

Şu an ayva var pazarlarda marketlerde, ayva al bol bol çekirdeklerini ayikla, akşamdan ısla çok sulu olmasın ama. Sonra o jel gibi olacak, göğüs uçlarına sür krem gibi. Ben şimdiden ayva çekirdeği biriktiriyorum bizimki dogunca ayva zor bulunur

Screenshot_2017-12-12-15-25-38.webp Şu ürünü mutlaka kullan çok faydalı e bebek de satılıyo

Tşk ederim arkadaşlar ins faydası olur her emzirmemde aqliyorum artık acıdan dayanamiyorum

Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınza ihtiyacım var ben doğum yapali bir ay oldu bebeğimi emzirirken çok canım yanıyor göğsündeki yaraları geçirmek için ne ypmm lazim lütfen yardımcı olun bana bebeğimi emzremyrm o yüzden vcdn azabı ckyrm tam doyuramyrm yarım birkyrm emzirmeyi çünkü dayanamıyorum acısına
meraba arkadasim bnimde cok kotuydu ilk iki uc ay kan akiyodu catlak degil kopacakti nerdeyse hersey denedim gecmedi krem surdum bi arkadas demis ya ondan snra silikon baslik takip emziriyodum ancacoyle iyilesti cok zor oluyo biliyorum hoplaya ziplaya emziriyodum gecmis olsun

Ceviz kabugu icine bal mumu koyup gogus ucuna bastiriyorlar oyle birsey var ama bir arastir derim. Birde bende yasadigimda bu sorunu doktora gittigimde bana bebek agzindaki salyanin bu catlaga sebep oldugunu ve her emzirmeden sonra temiz suyla yikayip temiz bir bezle silmemi soylemisti

Tşk ederim arkadaşlar herşeyi denedim.ama geçmedi en son çare o kremi kullanın ins iyi olur

Doktor kontrolüne gittiğimde gebelik eğitimine aldılar. Eğitim veren hemşire sızma zeytinyağını ısıtıp soğuttuktan sonra sürülebileceğini aynı şekilde e vitamini içerdiği için havucu da zeytinyağında hafif soteleyip soğutarak sürülebileceğini söylemişti. denemek istersen sana fikir olsun ☺️

Ben ilk bebeğimi göğüs yaralarımın birtürlü geçmemesi üzerine emziremedim. İkinci bebeğimde yine yara oldu, bu kremi verdi doktorum. 2 günde hiçbişey kalmadı. Gündüz kullanım için çok uygun değil tabi bebeğinin uyku düzeni nasıl bilmiyorum ama. Kremi iyice yıkaman gerekiyor emzirmeden önce. Ben gece emzirdikten hemen sonra sürüyordum. 2 yada 3 saat sonra bebeğim yeniden emmeye uyanana kadar kalıyordu krem göğsümde. İyice etki ediyordu. Birde krem sürdükten sonra göğüs kalkanı kullanmanı tavsiye ederim. Meme başını açıkta bırakıyor, çamaşırına değmiyor, krem silinmiyor. Böylece daha iyi etki ediyor, yaralar daha çabuk iyileşiyor. Umarım biran önce düzelir, bebeğini doya doya emzirirsin.

caaf97e6-81b1-48e8-8323-a98b35c889c8.webp

Oyuncak_7174080.webp

Tşk ederim cnm tavsiyen için bebeğimin uyku düzeni çok kötü gece hiç uyumuyo gündüz bı yarim saat falan uyuyp uyaniyo ama şimdi biraz daha düzeliyor uykusu ins banada fayda eder bebeğimi emziremiyorum die çok üzülüyorum

Ben sürekli her emzirmeden sonra ve aklima geldikçe tereyaği sürüyordum çok iyi geldi bana. Hiç krem kullanmadim. Ve ilk ay bebegim kuvezde yattigi için pompayla sağmaktan su toplamisti göğsüm tereyaği kurtardi beni

Back
X