Öncelikle cok geçmiş olsun ben bu konu ile ilgili bir sey danışmak istiyorum. 3 gundur sağ gogsumun tam sag kisminda koltuk altina yakin bir setlik var eşim sertligin daha genis oldugunu soyledi malum bugun gidemedik hastaneye sag gogsum digerine gore kucuk 2 yil kizim hep sagdan emdi o yuzden kucuktur falan dedim hep birde gogus ucunda kahverengi kabuklanma oluyordu yolmustum. Bunlar ne ile ilgili olabilir acabaMerhaba arkadaşlar meme biyopsisinden sonra memede sertlik oluştu bende zaten fibroadenom var onun için biyopsi yaptırmıştım şükür temiz çıktı ama biyopsisi sonrası memede uzun ince sertlik oluştu bş Dr sordum iğneden dolayı kanlanmış olabilir dedi aynı durumu yaşayan varmı
Merhaba geçmiş olsun sonucunuzun temiz gelmesine sevindimMerhaba arkadaşlar meme biyopsisinden sonra memede sertlik oluştu bende zaten fibroadenom var onun için biyopsi yaptırmıştım şükür temiz çıktı ama biyopsisi sonrası memede uzun ince sertlik oluştu bş Dr sordum iğneden dolayı kanlanmış olabilir dedi aynı durumu yaşayan varmı
Öncelikle cok geçmiş olsun ben bu konu ile ilgili bir sey danışmak istiyorum. 3 gundur sağ gogsumun tam sag kisminda koltuk altina yakin bir setlik var eşim sertligin daha genis oldugunu soyledi malum bugun gidemedik hastaneye sag gogsum digerine gore kucuk 2 yil kizim hep sagdan emdi o yuzden kucuktur falan dedim hep birde gogus ucunda kahverengi kabuklanma oluyordu yolmustum. Bunlar ne ile ilgili olabilir acaba
Yok zaten biyopsi yapılalı 4 ay oldu birde benim sağ göğsümde 3 tane fibroadenom var belki onlar sertleşmiş olabilir diye düşündüm gitmedim Dr A 9 ekimde meme küçültme ameliyatı olcam sizin göğüslerde ne vardı acabaMerhaba geçmiş olsun sonucunuzun temiz gelmesine sevindimbende geçen yıl iki memeden biyopsi yapıldı ama sizin dediginiz tarzda bi durumla karşılaşmadım doktorunuz size her hangibi bir şey onermedimi
Ben 2 yil kizimi emzirdim dedigim gibi hep sagi tuttu o digerine nazaran küçük. Oglum 11 aylik onu da emziriyorum hatta esitlenir diye genelde soldan veriyorumYok zaten biyopsi yapılalı 4 ay oldu birde benim sağ göğsümde 3 tane fibroadenom var belki onlar sertleşmiş olabilir diye düşündüm gitmedim Dr A 9 ekimde meme küçültme ameliyatı olcam sizin göğüslerde ne vardı acaba
Benim de sol memede kitle çıktı biyopsi yapıldı iki zararlı hücre görülmüştü amaliyat oldum tedavilerim bitti 1 ay öncede hem silikon hem meme onarım amaliyati oldumYok zaten biyopsi yapılalı 4 ay oldu birde benim sağ göğsümde 3 tane fibroadenom var belki onlar sertleşmiş olabilir diye düşündüm gitmedim Dr A 9 ekimde meme küçültme ameliyatı olcam sizin göğüslerde ne vardı acaba
Çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin dokununca hareket ediyomuydu sizdeki kitlelerBenim de sol memede kitle çıktı biyopsi yapıldı yüksek riskli çıktı sonuç amaliyat oldum tedavilerim bitti 10 temmbuzda da silikon takıldı her iki memeyede
AminnÇok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin dokununca hareket ediyomuydu sizdeki kitleler
Yuvarlak mıydıAminnTeşekkür ederim benim gece birazda çıktı şiddetli bir ağrı ile sabah doktora gittim ama çok sertti meme ucuna çok yakındı öyle sağ sola kaymiyordu
YayvandiYuvarlak mıydı
Çok tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin onumuzdeki hafta gidicem insallahAnladım çok geçmiş olsun emziren bayanlarda olabilir bu durumlar ama kesinlikle Dr A gitmelisiniz bende sağı emzirememiştim o yüzden oluşmuş olabilir demişti dr kistlerim için
Merhaba,Benim de sol memede kitle çıktı biyopsi yapıldı iki zararlı hücre görülmüştü amaliyat oldum tedavilerim bitti 1 ay öncede hem silikon hem meme onarım amaliyati oldum
Merhaba evett özelde oldum bana meme ucuda ve sağ memenin içinide boşaltıldıgi için 110.000 tuttuMerhaba,
Amaliyatınızı özel bir hastanede mi olmuştunuz.
Silikonlar için ne kadar ödeme yapmıştınız acaba ?
iki memeye de implant kondu yani dimi? sgk ne kadarını karşılıyor biliyor musunuz?Merhaba evett özelde oldum bana meme ucuda ve sağ memenin içinide boşaltıldıgi için 110.000 tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?