Meme Büyütme Ameliyat Süreci

Sevda Kus

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2024
14
5
6
Merhabalar . Bu yazıyı yazmak istedim çünkü bende diğer herkes gibi bu uygulamadan fazlaca destek aldım , okudum , yorumladım , cesaret aldım . Ve bu yazıyı boynumun borcu olarak yazıyorum . 1 Temmuz da kas altı meme büyütme ameliyatı oldum . 25 yaşındayım ve 15 yaşından beri yani 10 senedir bu ameliyatı olmayı istiyorum . Ailemle bu senenin başında paylaştım . Ve sağolsunlar desteklediler . Ama benim için estetik ameliyatı çok tabulu bir konuydu . Düşünün ki ilk söylediğimde ağlayarak söylemiştim . 168 boy 49 kilo sıfır meme dokulu bir insandım . Gerçekten yoktu . Hani bazılarında olur ama çok küçüktür ya benimkisi öyle bile değildi. Zayıf erkek göğsü gibi dümdüzdüm. 1 Temmuz da olduğum ameliyatın doktoruna kasımda karar vermiştim . Süreçte ki en önemli şey karar vermeniz bundan sonra ki en önemlii şey ise doktor . Çok çok önemli . Ameliyatımı başta şubatta planladım . Son gece korkudan vazgeçtim . Böylece temmuza ertelenmiş oldu . Ama şimdi dönüp bakınca korkacak bir şey yokmuş diyorum . Sadece eşunu açıkça belirteyim ben bu ameliyatı gerçekten ihtiyacı olanlara öneririm . Yani olup da gözüme küçük geliyor diyenler bence ne olursa olsun doğal göğüs daha güzel . Ama maalesef benim gibi çok mutsuz olanlara büyük iyilik . Hastaneye 1 Temmuz saat sabah 6.30 da giril yaptım . Ameliyat saatim 9.00 du . Damar yolumu açtılar , ameliyat önlüğünü giydim . Anestezi doktoru ile tekrar konuştuk . Doktorum geldi , çizimlerimi yaptı , çorap giydirdiler . 8.30 da yatağımla beraber ameliyat odasına girdim . Hemen girişte koluma bir şey enjekte ettiler . Bir dakika sonra bayılmıştım . Yaklaşık bir saat sonra gözlerimi açtım gayet kendimdeydim . Drenler iki taraflı takılmıştı . İlk uymadığımda ağrım vardı hemen morgin ağrı kesici yaptılar sızmışım tekrar uyandığımda ağrım yoktu . İlk ayağa kalkma biraz zor ama o kadar sıkıntılı bir durum değil . Ertesi gün öğlen hastaneden ayrıldım . Şunu söyleyeyim bu süreç geçici bunu unutmayın . Ben çok korkuyordum . Ameliyattan bir gece önce ağlayarak uyudum . Sabah çok erken kalktım stresten . Herkes çok korkmuştu çok ağrıyor diye . Şunu unutmayın ; bedeniniz , ilaçlarınız ve doktorunuz sizinle . Ben korktuğumda doktorum bana çok güzel bir ley söylemişti ; beden ile ruh uyum içinde olduğunda hayat daha sessizdir . Gerçekten öyle . Her zaman bir eksiklik vardı şimdi çok büyükte olmadı doktorum cep küçük dedi ama yine de var ve bu beni çok mutlu huzurlu ediyor . Ama şunu unutmayın estetik basit bir operasyon değildir . Bunu kimse için değil kendiniz için istiyorsanız yapın. Umarım her şey güzel olur sizin için de benim için de

Geçmiş olsun inşallah hayırlı olsun. Ben de 2 Ağustos'ta ameliyat oldum çok mutluyum darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Hangi marka kaç cc takıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…