Merhabalar . Bu yazıyı yazmak istedim çünkü bende diğer herkes gibi bu uygulamadan fazlaca destek aldım , okudum , yorumladım , cesaret aldım . Ve bu yazıyı boynumun borcu olarak yazıyorum . 1 Temmuz da kas altı meme büyütme ameliyatı oldum . 25 yaşındayım ve 15 yaşından beri yani 10 senedir bu ameliyatı olmayı istiyorum . Ailemle bu senenin başında paylaştım . Ve sağolsunlar desteklediler . Ama benim için estetik ameliyatı çok tabulu bir konuydu . Düşünün ki ilk söylediğimde ağlayarak söylemiştim . 168 boy 49 kilo sıfır meme dokulu bir insandım . Gerçekten yoktu . Hani bazılarında olur ama çok küçüktür ya benimkisi öyle bile değildi. Zayıf erkek göğsü gibi dümdüzdüm. 1 Temmuz da olduğum ameliyatın doktoruna kasımda karar vermiştim . Süreçte ki en önemli şey karar vermeniz bundan sonra ki en önemlii şey ise doktor . Çok çok önemli . Ameliyatımı başta şubatta planladım . Son gece korkudan vazgeçtim . Böylece temmuza ertelenmiş oldu . Ama şimdi dönüp bakınca korkacak bir şey yokmuş diyorum . Sadece eşunu açıkça belirteyim ben bu ameliyatı gerçekten ihtiyacı olanlara öneririm . Yani olup da gözüme küçük geliyor diyenler bence ne olursa olsun doğal göğüs daha güzel . Ama maalesef benim gibi çok mutsuz olanlara büyük iyilik . Hastaneye 1 Temmuz saat sabah 6.30 da giril yaptım . Ameliyat saatim 9.00 du . Damar yolumu açtılar , ameliyat önlüğünü giydim . Anestezi doktoru ile tekrar konuştuk . Doktorum geldi , çizimlerimi yaptı , çorap giydirdiler . 8.30 da yatağımla beraber ameliyat odasına girdim . Hemen girişte koluma bir şey enjekte ettiler . Bir dakika sonra bayılmıştım . Yaklaşık bir saat sonra gözlerimi açtım gayet kendimdeydim . Drenler iki taraflı takılmıştı . İlk uymadığımda ağrım vardı hemen morgin ağrı kesici yaptılar sızmışım tekrar uyandığımda ağrım yoktu . İlk ayağa kalkma biraz zor ama o kadar sıkıntılı bir durum değil . Ertesi gün öğlen hastaneden ayrıldım . Şunu söyleyeyim bu süreç geçici bunu unutmayın . Ben çok korkuyordum . Ameliyattan bir gece önce ağlayarak uyudum . Sabah çok erken kalktım stresten . Herkes çok korkmuştu çok ağrıyor diye . Şunu unutmayın ; bedeniniz , ilaçlarınız ve doktorunuz sizinle . Ben korktuğumda doktorum bana çok güzel bir ley söylemişti ; beden ile ruh uyum içinde olduğunda hayat daha sessizdir . Gerçekten öyle . Her zaman bir eksiklik vardı şimdi çok büyükte olmadı doktorum cep küçük dedi ama yine de var ve bu beni çok mutlu huzurlu ediyor . Ama şunu unutmayın estetik basit bir operasyon değildir . Bunu kimse için değil kendiniz için istiyorsanız yapın. Umarım her şey güzel olur sizin için de benim için de