Meme büyütme ameliyatı olanlar cevaplarsa sevinirim

Neshesha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
17
3
1
25
Kızlar merhaba. Uzun zamandır aklımda olan bazı sorularım var. Deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Bu ameliyatı olduktan sonraki sürecinize bakarak ne zamana kadar meme boyut ve şekli değişmeye devam ediyor? Önceden a cup olan birisi 300 cc silikon taktırırsa yaklaşık olarak cup'ı ne olur?

Kızlar merhaba. Uzun zamandır aklımda olan bazı sorularım var. Deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim. Bu ameliyatı olduktan sonraki sürecinize bakarak ne zamana kadar meme boyut ve şekli değişmeye devam ediyor? Önceden a cup olan birisi 300 cc silikon taktırırsa yaklaşık olarak cup'ı ne olur?
Benim 335 a doldurmuyorken suan b den hafif tasiyor. 2 bedene yakin buyudu. İyilesme sureci kisiden kisye cok fazla degisiyor. Benim 4 ayda asil boyut sekil belli oldu. Dr larin soyledi 6 ay doldugunda iyilesme sureci buyuk oranda tamamlanmis oluyor. Cc konusuna kafa yormayin derim. Dr a birakin cunku siz kac cc isterseniz isteyin operasyon sirasinda gogus kafesinizin genisligine gore dr unuz karar vericek. Siz talebinizi iletin. Vucuduma orantili dogal bir gorunum olsun yada bir tik buyuk olsun gb..

Benim 335 a doldurmuyorken suan b den hafif tasiyor. 2 bedene yakin buyudu. İyilesme sureci kisiden kisye cok fazla degisiyor. Benim 4 ayda asil boyut sekil belli oldu. Dr larin soyledi 6 ay doldugunda iyilesme sureci buyuk oranda tamamlanmis oluyor. Cc konusuna kafa yormayin derim. Dr a birakin cunku siz kac cc isterseniz isteyin operasyon sirasinda gogus kafesinizin genisligine gore dr unuz karar vericek. Siz talebinizi iletin. Vucuduma orantili dogal bir gorunum olsun yada bir tik buyuk olsun gb.
Evet haklısın tabi ki doktorun tavsiyesine göre hareket edeceğim. Ama bu verdiğiniz bilgiler de seçme kısmında bana fikir verecek 😊 aşırı bir görüntü, olduğumdan çok kilolu görünmek istemem. Ama ameliyat oluyorsam değsin istiyorum 😊 bu arada teşekkür ederim. Boyum 155 kilom 57 civarı. Bunları da göz önünde bulundurunca bana en yakışanı yapacaktır doktor🤍

Ameliyat sonrası ödemlerin büyük kısmı 2-3 hafta içinde iniyor, o zamanlarda bile son görüntünün nasıl olacağını tahmin edebiliyorsunuz ama sanırım 5-6 ay içinde son haline gelmiş oluyor
Cup konusunda bir şey söyleyemem benim 230 ve 280cc protezlerle(asimetri olduğundan farklı hacimlerde protezler tercih edildi) sütyen ölçüm 75b oldu. Doktorlarla görüşmeye gittiğinizde ellerinde farklı hacimlerde protezler oluyor, onları inceleyip ne ölçüde büyüme olacağını az çok anlayabiliyorsunuz

Ameliyat sonrası ödemlerin büyük kısmı 2-3 hafta içinde iniyor, o zamanlarda bile son görüntünün nasıl olacağını tahmin edebiliyorsunuz ama sanırım 5-6 ay içinde son haline gelmiş oluyor
Cup konusunda bir şey söyleyemem benim 230 ve 280cc protezlerle(asimetri olduğundan farklı hacimlerde protezler tercih edildi) sütyen ölçüm 75b oldu. Doktorlarla görüşmeye gittiğinizde ellerinde farklı hacimlerde protezler oluyor, onları inceleyip ne ölçüde büyüme olacağını az çok anlayabiliyorsunuz
Dönüş yaptığın için sana da teşekkür ederim. En iyisi her şeyi doktoruna bırakıp içini ferah tutmak anlaşılan. Senin ameliyatının üstünden çok zaman geçti mi?

Dönüş yaptığın için sana da teşekkür ederim. En iyisi her şeyi doktoruna bırakıp içini ferah tutmak anlaşılan. Senin ameliyatının üstünden çok zaman geçti mi?
Rica ederim. Ameliyatımın üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Evet kesinlikle doktora bırakmak en iyisi, onlar tecrübeliler en yakışacak protezi biliyorlar. Ben cc seçimini tamamen doktoruma bıraktım, sadece küçük meme istediğimi ama ameliyat olduğuma da değecek hacimlerde protezler istediğimi söyledim, göğüs kafesimin de oldukça dar olmasından dolayı 230-280cc takıldı, iyi ki de öyle olmuş çünkü en güzel sonuç bu olabilirdi diyorum

Rica ederim. Ameliyatımın üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Evet kesinlikle doktora bırakmak en iyisi, onlar tecrübeliler en yakışacak protezi biliyorlar. Ben cc seçimini tamamen doktoruma bıraktım, sadece küçük meme istediğimi ama ameliyat olduğuma da değecek hacimlerde protezler istediğimi söyledim, göğüs kafesimin de oldukça dar olmasından dolayı 230-280cc takıldı, iyi ki de öyle olmuş çünkü en güzel sonuç bu olabilirdi diyorum
1 yılın sonunda tamamen size ait hissettiğiniz güzel memelere sahip olmak çok iyi hissettirir tabi :)

Merhabalar Boy ve kilonuz aynı bnde 375 350 cc mentor var. Sizin markası nedir? Küçük duruyor sanki benimkiler o yüzden sormak istedim
Bence gözünüz alışmıştır ondan küçük geliyordur. Bence büyük durmaması daha güzel. Büyün meme yaş olarak ta olgun gösteriyor insanı. Benim yıllardır hayalimdi meme ve çok memnunum. Polytech yüksek profil kasüstü takıldı.

Back
X