Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin derdi farklı işteben de küçültmek istiyorum keşke bi kısmını sana verebilsem de limon gibi olsa memeler![]()
İstanbul’dayım meme dokun var evet ama küçük 75 bHangi şehşrdesiniz? Mevcut meme dokunuz ne durumda ? Eğer meme dokunuz yeterliyse protezi subfasyal plana koymayı tercih eden hekimleri öneririm.
Merhaba, Dr.Cengizhan Ekizceli tavsiye ederim.İstanbul’da doktor olarak önerileriniz var mı ben Mustafa Karaca’yı buldum çok fazla seçenek var evet ama kötü yorumları da var çoğu doktorun yani güven açısından bilmiyorum daha önce yaptıranlar bana ulaşabilir mi rica etsem
Ben yaptırdım ilk görüştüm doktora çok da süreyi uzatmak istemedimDr Ali rıza öreroğlu’nun ve tamer şakrak’ın yaptığı memeler gerçekten güzel ve çok doğal görünüyordu . Bir bakın isterseniz
Kas üstü oldum bugün 19. Günüm şuan gayet iyiyimKas altı mı oldunuz şimdi nasılsınız
Merhaba. Meme dokunuz var mıydı öncesinde? Sütyen bedenin kaçtı? Kaç olmuştur? Kaç cc? Hangi protez çeşidi kullanıldı damla mı yuvarlak mı? Hangi marka?Kas üstü oldum bugün 19. Günüm şuan gayet iyiyim
Dolu vardı evet 300cc mentor marka kas üstü ve yuvarlak high profilMerhaba. Meme dokunuz var mıydı öncesinde? Sütyen bedenin kaçtı? Kaç olmuştur? Kaç cc? Hangi protez çeşidi kullanıldı damla mı yuvarlak mı? Hangi marka?
Kas üstü 1. Ayım dolacak yarın ve gayet iyiyimKas altı mı oldunuz şimdi nasılsınız
Yurtdışında yaşıyoruz ama İstanbul da ameliyat olmak istlyorum. Meme dokusu yeterli değilHangi şehşrdesiniz? Mevcut meme dokunuz ne durumda ? Eğer meme dokunuz yeterliyse protezi subfasyal plana koymayı tercih eden hekimleri öneririm.