- 7 Mayıs 2025
- 11
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi ZeynepSelva
Çok uzun süredir istediğim ameliyatı sonunda oldum.Erkek gibi dümdüz bir göğüsüm vardı.Hatta bazı erkeklerde benden daha fazla göğüs olduğunu görüyordum.2 yıldır ameliyat için para biriktirdim.Şu anda kendimi çok mutlu hissediyorum.2 yıldır plastik cerrahlara gidip benim içimi rahatlatacak güvenebileceğim doktoru ve silikon markasını araştırdım.Uzun süredir bu ameliyatı olmak istediğim için tüm silikon markalarını da öğrendim.Forumda okuduğum birçok kişi MENTOR marka silikonun kenarları çok sertmiş elle hissediliyormuş , POLİTEK marka kötü bir silikon firmasıyla ortakmış sonra o silikon firması piyasadan çektirilmiş, MOTİVA marka silikon genelinde 1. yılda sarkma olduğunu ve sağa sola kaydığını yazmışlar.İçime sinen doktora ve silikon markasına karar verdim.ARİON Dünyada ilk üretilen silikon markasıymış.Dr.Çağatay Falcıoğlu'na Ankara da Ortadoğu Hastanesinde ameliyat oldum.350 cc xp yuvarlak ARİON marka silikon kas altına takıldı.07.05.2025 tarihinde ameliyat oldum.Göğsümde ameliyattan kaynaklı şişlikler ve ödemler var.Kollarımı ellerimi kullanıyorum.Ağrım 5 üzerinden 2 diyebilecek düzeyde.Düşündüğümden daha az ağrı oldu.İnanılmaz mutluyum , inanılmaz heyecanlıyım.Bugün kontrol randevum var.Ameliyatta çekilen fotograflarım var.Orda gördüğüm kadarıyla çok güzel gözüküyorlar.Heyecanımı sizinlede paylaşmak istedim.Ameliyat olacak arkadaşlarıma deneyimlerimi iletmek istedim.Bu ameliyatı olmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.Ameliyat öncesi , Ameliyat sonrası fotografları paylaştım,1.sonrasında bir paylaşım daha yapacağım.Sevgilerimle Bebekler