Meme büyütme ve dikleştirme sonrası boyut tatminsizliği

minis00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2018
1
0
86
25
Merhaba kızlar
3 hafta önce İstanbulda meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Açıkçası boyut tam olarak tatmin etmedi. En başından beri hep büyük memeler istiyordum. Ölçümde uzunluk 12.5 cm çıktığı için doktorum küçük protez koyamayacağını söylemişti memenin üst kısmını doldurabilmek için, 360,400,450cc civarında konuşmuştuk ama ben 360'ı kafamdan elemiştim. Ameliyat sırasında 400 cc denemiş ama göğüs yapım çok yakın olduğu için şu an iki meme arası sadece bir parmak sığar. Bu yüzden maksimum 360 cc Polytech round high profile silikon kullanılmış. Doktorum daha büyük cc'ye çıkmasının mümkün olmadığını, iki meme arasındaki mesafeyi koruması gerektiğini söyledi doktorumu seviyorum çokta başarılı bir doktor tek sıkıntım boyut.
Boyum 1.71, kilom 57, hamilelik geçmişim yok. Aslında memelerim önceden de küçük değildi ama ben kafamda hep daha büyük bir görüntü hayal etmiştim. Uzun zamandır buna göre plan yapıp para biriktirdiğim için biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası.
Şu an göğüslerim hâlâ şiş ve yukarıda, ortası da yüksek duruyor. Zamanla oturdukça daha doğal ve istediğim gibi olur mu bilmiyorum ama umarım sevebilirim. Benimle benzer durumda olan var mı? Zaman geçince boyut veya görüntüde fark oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…