Meme büyütme

Zeynep9595

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
8
-3
36
30
Meraba arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Ben meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ankara da onurkan idacı var öven de var kötü diyende ama madem bu doktor kötüyse neden yakalanmiyor neden hapise atılmıyor. Olan var mı yada yakını var mı bilgi alabilir miyim

Komik olan ne acaba. Doktor hakkında bir ton şey yazılı yok Bir daha ortalıkta gözükmüyor aldığı parayı okuyor ameliyatı kötü yapıyor şu bu tabii iyi yorumlar yapanlar da var eğer ki kalkıp da bu kadar kötüyse hani neden işinden alınmıyor şikayet edenler avukata verenler dava açanlar var komik olan ne acaba

Meraba arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Ben meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ankara da onurkan idacı var öven de var kötü diyende ama madem bu doktor kötüyse neden yakalanmiyor neden hapise atılmıyor. Olan var mı yada yakını var mı bilgi alabilir miyim
Şimdi efendim sorduğunuz doktor hakkında hiçbir fikrim yok, ismini ilk olarak burda sizin paylaşımında görüyorum.

Ama bir doktorun kötü olması kendi kendine yakalanıp hapse atılmasına kâfî değil Dünyâ’nın hiçbir yerinde.

Ülkemizin özeline gelince, Tabipler Odası’dan ruhsatının askıya alınıp disipline sevk edilmesi bile mâlesef Doktorlar (özel hastane yâhut muayenehânelerinde çalışıyor olsalar dâhi) Adâlet Bakanlığının iznine tâbî (ki olacak iş değil!). Soruşturma dâhi başlatamıyorsunuz alenen kasıtlı vücut bütünlüğüne Hipokrat yemînine aykırı hareket etmiş olsa bile.

Malpraktis konularında uzmanlaşmış Avukatlardan yardım almadan doktordan tazminat almak bile mevzû.

Öte yandan şu gerçek de var. Doktorun hastasına borcu ‘elinden gelenin en iyisini yapmak’tan ibâret. Doktor tâcir değil, binâenaleyh sonuç da borçlu değil kimseye. Sâdece meslek ve bilim kurallarına alenen ve kasıtlı şekilde ihânet etmek sûretiyle verdiği zararlar Hukûkun konusu.

Ülkemizde de ayrıca Hukuk biteli hayli oldu… Daha geçen hafta on binlerce terörist, katil ve gaspçı salındı… Kimsenin umrunda olmadı…. Bu sebeple ‘Doktora gelinceye kadar’ durumu doğuyor ⚖️

Komik olan ne acaba. Doktor hakkında bir ton şey yazılı yok Bir daha ortalıkta gözükmüyor aldığı parayı okuyor ameliyatı kötü yapıyor şu bu tabii iyi yorumlar yapanlar da var eğer ki kalkıp da bu kadar kötüyse hani neden işinden alınmıyor şikayet edenler avukata verenler dava açanlar var komik olan ne acaba
Ameliyata girerken başınıza gelebilecek riskleri kabul ettiğinize dair kağıt imzalıyorsunuz zaten. Ayrıca doktorun google yorumlarına baktım puanı 4.5 yani hiç fena değil. Mutlaka kötü deneyim yaşayan vardır da yani bunun sonucu doktorun hapse atılması mı ne alaka hajdjsksksk? Yazdıklarınızı okudum sonra yaşınıza baktım açıkçası hani 18-19 falan bekledim ama 30 muş. Ve biraz şaşırdım açıkçası 😂 Komik olan bu

Evet hapse atılması. Çünkü kötü yorumlar okudum tekrardan başka doktora amaliyat olmak zorunda olanlar doktorun amaliyat tan sonra görünmemesi hatta ve hatta öyle şikayet var ki amaliyatı acaba bu doktor mu yaptı diyen dahi var o kadar yüksek seveyi şikayet akliniza hayran kaldım gerçekten

ben kendisine ameliyat olmustum gayet memnun kaldim akliniza takilan bir sey varsa sorabilirsiniz

Back
X