Kızlar ben bir şey soracağım daha önce yaşayan veya çevresinden bildiği olan var mı? Ben tam 1 sene önce emzirmeyi kestim tam 1.5 sene emzirdim. Bundan 3 ay önce sol göğsümde çok ağrılı bir kitle elime gelmeye başladı ve hemen bir genel cerrahiye gittim ultrasonla bakti ve kist veya kitle değil kendiliğinde geçer dedi ve gönderdi ben bir de hormonlardan olabilir mi diye kadın doğuma çıktım o da hormonlar böyle yapmaz sen tekrar bir ultrason çektirip genel cerrahiye çık dedi. Özel bir hastanede tekrar bir ultrason çektirdim büyük bir olasılıkla grönomatöz mastit ama yine de bir parça alalım dedi ben parça vermek istemedim sonra tıp fakültesine gittim orada da tekrar ultrason istediler o da brids 4c verdi bi mr çektir bir de parça ver dedi ben de o zaman önce mr çektireyim sonra parça veririrm mr sonucuna göre dedim ama bundan 4-5 gün önce kitlenin yanında çok büyük bir ağrılı sertlikle birlikte Ateş, halsizlik, mide bulantısı oldu hemen farklı bir hastaneye gittim acil tekrar ultrason istedi ve orada da apse yanında da ödem var dendi doktor apseyi çekmeye çalıştı baya uğraştı ama gelmedi sonra bir kesik attı oradan da gelmedi ve antibiyotik tedavisine başladı bugün 2. Günü henüz bir farklılık yok büyüklüğünde bugün mr çekindim sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum lütfen birileri bir şeyler desin aklıma kötü kötü şeyler geliyor